Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

Lineabeta badkameraccessoires, Skuara

Lineabeta badkameraccessoires, Skuara

Fris, jong, kleurrijk, flexibel, toegankelijk, ironisch, democratische, onconventionele en toch eenvoudig op hetzelfde moment: dat is Lineabeta.

Lineabeta_Skuara_badkameraccessoires_1

De claim "alledaagse design" legt het accent op de richting die het bedrijf al 30 jaar lang volgt. Het idee hierbij is dat een badkamer flexibel, comfortabel en functioneel dient te zijn, passend bij de spontaniteit van het dagelijkse leven. Het identificeren van de verschillen in stijl, smaak en functie is hierbij enorm belangrijk. Zodoende nam Lineabeta een kijkje in de huiselijke sfeer van verschillende mensen; de zakenman die houdt van klassiek design, de excentrieke dj, de eclectische kunstenaar, het jonge paar met een baby, en de fantasierijke illustrator. Dit alles om te ontdekken hoe een ieder de Lineabeta producten op zijn eigen manier beleeft en zich daarmee thuis kan voelen.

Lineabeta_Skuara_badkameraccessoires_2

Het idee achter de serie badkameraccessoires Skuara, van ontwerpster Cristina Ondyna, sluit hier goed bij aan. De basis hiervan is een chromen frame waarin allerlei verschillende accessoires los kunnen worden geplaatst. Bij een veranderende behoefte of re-styling van de ruimte zijn de deze eenvoudig om te wisselen door accessoires met andere functionaliteiten of afwerkingen. Skuara is een enorm uitgebreide collectie van accessoires en is zijn leverbaar in de afwerkingen; chroom, RVS en wit keramiek.

Lineabeta_Skuara_badkameraccessoires_3