Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

Pom d'or badkameraccessoires

Pom d'or badkameraccessoires

De nieuwe Pom d'or showroom, gelegen in het hoofdkantoor van Cosmic in Barcelona, is een ruimte vol met kleine details die een wereld van persoonlijke sfeer lijkt te creëren. Een omgeving die gevuld is met elegantie en sensualiteit, doordat de badkameraccessoires worden gepresenteerd als echte juwelen die met elkaar lijken te wederijveren, om de meest indrukwekkende uitstraling. Men wordt als het ware uitgenodigd om de accessoires aan te raken, hun meest verfijnde schoonheid te bewonderen en te genieten van het gevoel van welzijn dat ze uitstralen. Door het tot leven brengen van exact deze beleving, slaagt Pomd'or erin om de bezoekers dichter bij de authenticiteit van het merk te brengen.

De ontwerpen van Pomd'or zijn harmonieus te integreren in de badkamer en geven het gevoel dat ze er thuis horen en er altijd al zijn geweest.
Al meer dan drie decennia lang werkt Pomd'or aan het ontwikkelen van intieme en persoonlijke ervaringen in de badkamer, in de vorm van accessoires en meubels. Hierbij zorgt de combinatie van vakmanschap en authenticiteit voor elegante en tijdloze producten die sensualiteit uitstralen. Oog voor de essentie van deze producten en trouw blijven aan hun levensstijl is hierbij voor Pomd'or de rode draad.

POM_DOR_badkameraccessoire


POM_DOR_badkameraccessoires

POM_DOR_badkamer_accessoires