Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

Badkamer spiegels van Geesa

Badkamer spiegels van Geesa

De nieuwe wandspiegelcollectie reflecteert letterlijk Geesa's oog voor detail. Ontworpen door de internationaal vermaarde, maar oer-Hollandse designer Robert Bronwasser toont deze luxueuze R-collectie een strak en tevens subtiel design; rechte lijnen buigen om in golvende contouren. De spiegels zijn uitgerust met duurzaam geproduceerd spiegelglas en hebben een kwalitatief hoogwaardige afwerking. Verkrijgbaar met en zonder led-verlichting en optionele modules. Een prachtige reflectie van Dutch Design en naast de sanitaire ruimte ook toepasbaar in andere ruimtes in het huis.

De nieuwe luxueuze R-collectie spiegels, ontworpen door Robert Bronwasser, kent een strakke vormgeving, welke langzaam plaats maakt voor een meer elegant, vloeiend design. De R-collectie bestaat uit R30, R60 en Rflex spiegels, waarbij de R staat voor Radius – afronding. Elke spiegel is afgewerkt met een subtiel logo-label.
De R30 is een functioneel en nuchter ontwerp met een eigen karakter. De zachte, vloeiende vorm geeft de spiegels een tijdloze elegantie mee. De R30 serie, bestaat uit vier verschillende formaten,
De spiegelcollectie R60 reflecteert, met zijn luxe afwerking en verchroomd frame, een oog voor detail. De vier verschillende formaten van de R60 zijn zowel met als zonder verlichting te verkrijgen. De dimbare led-verlichting ligt verhoogd op het spiegelglas waardoor het licht rondom kan stralen.

Rflex staat voor flexibiliteit voor de gebruiker. Het design speelt met strakke, verfijnde vormen en het dimbare LED-licht. De Rflex collectie kent een modulaire opbouw van verschillende losse elementen, zoals dimbare led-verlichting en een shelf-module met twee glazen. De vorm is strak, maar subtiel terwijl het witte frame de serie een cleane, pure uitstraling verleent.

Render_08_09_kopie

Geesa documentatie