Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

Geesa badkameraccessoires

Geesa badkameraccessoires

Tijdens de Dutch Design Week is Geesa dubbel in de prijzen gevallen. Een onafhankelijke jury heeft zich over bijna 70 inzendingen voor de Erkenning Goed Industrieel Ontwerp (GIO) 2013 gebogen. Geesa kreeg zowel een GIO Erkenning voor de R60 Spiegelcollectie als voor de Wynk collectie. De GIO Erkenning is dé Nederlandse prijs voor designvakmanschap.

De Erkenning Goed Industrieel Ontwerp (GIO) is een initiatief van de onafhankelijke stichting Designlink. De GIO Erkenning wordt ondersteund door een keur aan representatieve beroeps- en brancheorganisatie, kennis- en onderwijsinstellingen en intermediairs. GIO is de enige prijs in Nederland, die het vakmanschap van ontwerper èn opdrachtgever bekroont. Om voor dit keurmerk in aanmerking te komen, moet een product meer dan alleen mooi zijn. Functionaliteit, originaliteit, respect, gebruikswaarde en innovativiteit zijn van even groot belang.

R60 Spiegelcollectie en Wynk collectie
De R60 Spiegelcollectie van Geesa, ontworpen door designer Robbert Bronwasser, voldeed aan alle beoordelingscriteria en heeft daarom een GIO Erkenning gekregen. De unieke spiegels uit de R60 collectie zijn uitgerust met duurzaam geproduceerd spiegelglas, hebben een verchroomd frame en een kwalitatief hoogwaardige afwerking. De vier verschillende formaten van de R60 serie zijn zowel met als zonder dimbare led-verlichting te verkrijgen.

Ook de Wynk collectie mag vanaf nu het predicaat 'Goed Industrieel Ontwerp' voeren. De Wynk badkameraccessoirecollectie is een spannende serie met geraffineerde, haast organische vormen en is zo ontworpen dat het past in onze huidige tijdsgeest. Weinig opsmuk, maar toch verrassend. Door het tijdloze ontwerp passen de Wynk accessoires in iedere badkamer.

www.geesa.nl

Opstelling_Wynk

Render_08_09_kopie

Geesa documentatie