Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

Collectie PLAN van KEUCO

Collectie PLAN van KEUCO

Ontworpen als een volledige badkameruitrusting voor private- en hotelbadkamers en openbare sanitaire plaatsen verenigt de collectie Plan van KEUCO aantrekkelijke vormen, constante kwaliteit en een eersteklas werking. Wereldwijd bekend en met talrijke designprijzen toegekend wordt PLAN door architecten, ontwerpers en installateurs wereldwijd gewaardeerd en geïnstalleerd. Het geavanceerde assortiment kranen- en accessoires en de badkamermeubels, wastafels en lichtspiegels, ontworpen door Designbureau Tesseraux + partner, Potsdam zetten het succesverhaal verder voort.

Het badkamer inrichtingsconcept PLAN van KEUCO omvat het gehele spectrum van kranen en accessoires, badkamermeubels en wastafels evenals lichtspiegels en spiegels. Als designklassieker met duurzame merkkwaliteit en intelligente werking heeft de serie PLAN altijd de juiste oplossing klaar.

Een tijdloze esthetiek tekent de PLAN kranen en accessoires: Vormen, die zo eenvoudig en voortreffelijk zijn, die ze ook over de jaren heen nog zal blijven uitstralen. Consistent designkenmerk is de cilinder, in zachte variaties, licht gebogen, de stroming van het water volgend. Drie standaard oppervlakken in glanzend chroom, mat aluminium en hoogwaardig roestvrijstaal openen veel speelruimte bij de individuele planning en presentatie - volledig afgestemd op de architectuur van de behuizing.
De wastafelmeubels en lichtspiegels van de Collectie PLAN trekken met een consistente kleurharmonie de blikken naar zich toe en creëren een rustig totaalbeeld. Zo zijn de meubels en de rondom lopende kaders van de spiegels of lichtspiegels steeds Ton-sur-Ton - van de huidige natuurlijke kleuren tot het klassiek wit en antraciet. Qua kleur precies aangepast en tegelijkertijd in het oog springend zijn de PLAN badkamermeubels voor een beetje meer aandacht ook met een filigrane metalen voet verkrijgbaar. Daarmee spant de badkamerserie PLAN de bogen van moderne klassieker tot de klassieker van morgen.

De huiselijke PLAN lichtspiegel verrast met innovatieve technologie: Ze is met tot twee lichtkleuren en als alternatief ook met een praktische spiegelverwarming verkrijgbaar. De LED lampen van de lichtspiegel maken een perfecte verlichting van het gezicht mogelijk. Via het bedieningselement kan de lichtkleur aangepast en de spiegelverwarming ingeschakeld worden. De wastafel- en hoofdverlichting kunnen in- of uitgeschakeld en afzonderlijk gedimd worden. De intelligente elektronica herinnert zich het laatst gekozen verlichtingsscenario bij het opnieuw inschakelen.

KEUCO_PLAN_badkamermeubel

KEUCO_PLAN_kraan

keuco documentatie