Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

Keuco Plan douchezitje

Keuco Plan douchezitje

De groeiende behoefte aan woningen die geschikt zijn voor alle levensfases heeft ook zijn invloed op de wijze van het inrichten van een badkamer. Zodoende is één van de badkamertrends voor de komende periode het situeren van de badkamer op de begane grond en een ruime, barrièrevrije doucheomgeving. Naast een aangename douche-ervaring hebben hierbij ook op comfort en veiligheid een hoge prioriteit.
Extra comfort in de douche betekent o.a. een plek om te zitten want zittend douchen is uiterst comfortabel en veilig. Een opvallende mooie en elegante oplossing hierbij zijn de klapstoelen PLAN van Keuco, die een hoge kwaliteit van materialen en vakmanschap combineren. De comfortabele zitcomfort en een lange levensduur maken het een aantrekkelijk element in de douche voor zowel de private- en de publieke sector. De zachte zitting en stevige muurbevestiging zorgen voor een comfortabele en veilige zitervaring en laat u direct genieten van de hoge kwaliteit van het product.

De douchezitjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en kunnen hierdoor harmonieus integreren in elk bad- of douche interieur. De muurbevestiging is verkrijgbaar in chroom of gelakt aluminium. Afhankelijk van ruimte of individuele wensen kan worden gekozen uit twee afmetingen. Met 150 kg laadvermogen is de PLAN klapstoel in zowel de private als de publieke sector toepasbaar.

Keuco_PLan_douchezitje_1

Keuco_PLan_douchezitje_2

Keuco_PLan_douchezitje_3

keuco documentatie