Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

Markant object voor badkamer

Markant object voor badkamer

In het kader van de trend naar natuurlijke organische vormen, introduceert de Duitse designfabrikant Bette een nieuwe serie geëmailleerde ligbaden met een ovale vorm. De nieuwe serie heet BETTELUX OVAL. De geometrische vorm van de buitenzijden zijn nu zowel in de rechthoekige designstijl, alsook in ovale en natuurlijke vormen verkrijgbaar. Het bijzondere design is gecreëerd in samenspraak met ontwerpbureau Tesseraux + Partner uit Potsdam. Zij hebben drie modellen ontworpen, waaronder het vrijstaande model SILHOUETTE, en een omvangrijk assortiment wastafels. Elk badkamerobject heeft de typische Bette signatuur, die het bedrijf de reputatie van exclusiviteit en duurzaamheid heeft gegeven.

Markant object, meesterlijk vorm gegeven

Het vrijstaande ligbad BETTELUX OVAL SILHOUETTE heeft een markant design en vormt een statement in iedere badruimte. Voor een hoog ligcomfort hebben de vrijstaande modellen een doordacht ontworpen en vloeiende binnen vorm. De badrand is qua ontwerp extreem smal, dit maakt de ligbaden van BETTE nog karakteristieker. Het vrijstaande model is in drie afmetingen verkrijgbaar, dus iedereen kan qua ruimte perfect genieten. Wat opvalt is dat er geen voegen in het ligbad te zien zijn. Bette is het als fabrikant gelukt om zowel de binnen- als de buitenvorm naadloos te fabriceren. Een staaltje van vakbekwaamheid en precisie. Dankzij de hoogwaardige productietechniek en materialen staal en emaille, zijn de ligbaden robuust en duurzaam, u geniet van jarenlang zorgeloos badcomfort.

Huid- en reinigingsvriendelijk

Uit de natuurlijke grondstoffen glas, water en staal fabriceert Bette elegante ligbaden en wastafels, die een briljante maar ook huid- en reinigingsvriendelijke oppervlakte hebben. Het staal is vanzelfsprekend robuust. Daarom maken de ligbaden geen geluid en bewegen niet, ook niet bij staand gebruik. Het geëmailleerd staal is hoogwaardig en duurzaam, het oppervlak blijft jarenlang mooi en u geniet jaren van een zorgeloos badplezier.

Bijpassende wastafels

In dezelfde designstijl levert Bette een uniek assortiment wastafels. De binnenzijde heeft geen hoeken en randen maar vloeiende vormen, waardoor het water op natuurlijke wijze naar de afvoer loopt. De wastafels zijn leverbaar als opbouw- en inbouwwaskommen voor badmeubels, en als alleenstaande wastafels voor wandmontage in breedten van 600, 800 en 1.000 mm.

BetteLux_02_02

BetteLux_Oval_Silhouette_03

BetteLux_Oval_Silhouette_02

Bette documentatie