Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

Aquamass vrijstaande baden

Aquamass vrijstaande baden
De collectie Aquamass-baden biedt met haar feestelijke citrustinten, lichtkransen, goud, geflonker en kleurrijke strepen een verrassende rijkdom aan expressie.
De reden voor zoveel feestvreugde? Jean-Pol Piron speelt al dertig jaar vol passie en met een vooruitziende blik in op de trends van morgen. Anders dan bij de grote sanitairindustrie vormen dromen en verlangens nog altijd de kern van wat deze onderneming creëert. Aquamass is stevig verankerd in de markt voor kwalitatief hoogstaande producten en levert baden die met hun verrassende vormen, kleuren en materialen ware designobjecten zijn.

Deze exclusieve baden, vormgegeven uit één stuk Cristalplant, zijn voorzien van oranje plexiglazen of ecologisch verantwoorde, uit gerecycleerde materialen bestaande accessoires. De hand van de gepassioneerde ontwerpers is er in terug te zien. Het Stone-gamma varieert op basis van één enkel silhouet. Die vorm wordt vervolgens bekleed met leder of koeienhuid, uitgevoerd in tadelakt of voorzien van mozaïekmotieven. De meest recente baden zijn aangepast aan de wensen van de toekomstige eigenaars of op hedendaagse wijze voorzien van Swarovski-kristallen. Ook chromo- en muziektherapiesystemen ontbreken niet. Op creatief en vormgevingsgebied is voor Aquamass niets onmogelijk.