Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

Badkamer en suite, overbodige luxe of juist niet?

Badkamer en suite, overbodige luxe of juist niet?

Een badkamer en suite: men hoort er tegenwoordig veel over spreken. Is dit nu een overbodige luxe, of is het gewoon een aangenaam extraatje in je woning? Iedereen zal hierover wel een andere mening hebben. Maar wees gerust: eens je het hebt, wil je het niet meer missen.

Lekker wonen begint bij lekker genieten

We zien bij de woontrends slaapkamer al een hele tijd dat de slaapkamer groter wordt. Er wordt alsmaar vaker in geleefd in plaats van er enkel maar te slapen. Je leest er een boek, knuffelt er met de kinderen of ligt gewoon lekker naar muziek te luisteren. Waarom zou je badkamer dan ook niet deze richting uitgaan? Van je bed naar je bad of douche: hoe kleiner deze stap is, hoe makkelijker en hoe zaliger.

Een persoonlijke badkamer

Niet alleen vrouwen vertoeven graag in de badkamer. Ook mannen genieten van een lekker lang bad. Kinderen, en zeker tieners, zitten graag in de badkamer bezig. Gewoon heerlijk wat tijd voor jezelf maken, daar knap je heerlijk van op! Lekker wonen betekent een badkamer geheel voor jezelf, een persoonlijke badkamer is dus ideaal om wat 'me-time' door te brengen. Een ander argument dat voor een persoonlijke badkamer spreekt, is het feit dat we allemaal persoonlijke spulletjes koesteren. De ene persoon legt zijn schoonheidsmiddelen graag uitgestald op een rijtje. De andere gooit ze gewoon in een lade bij mekaar. De ene hangt graag zijn badjas netjes op. Voor iemand anders hangt dit dan weer in de weg. Zo hebben we ieder onze eigen gewoontes en eigen voorkeuren. Met een gezin van drie of vier kinderen wordt dit wel eens teveel.

Een plekje voor jezelf

Een badkamer en suite is gewoon een plekje voor jezelf. Net zoals je een eigen bureau prettig vindt, of je richt een mancave in, of de kinderen hebben een eigen speelkamer, zo is een eigen badkamer ook een fijn extraatje in het leven. Deze eigen badkamer hoeft niet groot te zijn. Je kunt grote slaapkamers bijvoorbeeld met een eenvoudige wand in twee delen en er een badkamer en suite bij maken. Of je maakt een deur tussen de slaapkamer en het aangrenzend berghok waarvan je een badkamertje maakt. Het gevoel dat je hebt als je je beweegt tussen slaapkamer en badkamer en suite is een echt spa-gevoel. Lekker kunnen genieten van water en warmte en daarna heerlijk rusten op je bed. Wat is er zaliger dan dat?