Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

De badkamer: van praktisch naar ontspannend

De badkamer: van praktisch naar ontspannend


De badkamer wordt een steeds volwaardiger onderdeel van onze woning en daarnaast gaan we ook de slaapkamer steeds vaker zien als een relaxruimte. Tegenwoordig heb je dan ook eindeloos veel mogelijkheden om toe te passen op de badkamer, zo kun je echt je eigen stempel drukken op het interieur. Bijna alle producten zijn op maat leverbaar en met een goed ontwerp kun je alles uit je badkamer halen wat mogelijk is. Het ontwerp is dan ook de start van een nieuwe badkamer.

Badkamer ontwerpen
Wanneer je begint met het ontwerp van je badkamer is het belangrijk dat je goed kijkt naar je ruimte en het budget. Hoe zorg je er voor dat je hier het maximale uit haalt? Het uiteindelijke ontwerp dient natuurlijk te passen bij je smaak. Juist daarom is het zo belangrijk dat je je van te voren goed laat adviseren en inlichten door een badkamerspecialist. Vaak kun je dan het ontwerp zelfs full-colour in 3D bekijken.

Ontspannen in de badkamer
Door ons steeds drukkere leven zijn we steeds vaker op zoek naar kwalitatieve ontspanningsmomenten om zo even stoom af te kunnen blazen. Er zijn dan ook steeds meer mogelijkheden om van je badkamer een ware ontspanningsruimte te maken. Zo kun je denken aan een massagebad, een regendouche, een sauna of een infrarooddouche. Een decennia geleden zag je deze snufjes vooral in de wellness-resorts en nu haal je ze in je eigen woning!

De badkamer en suite
Naast de badkamer wordt ook de slaapkamer een steeds belangrijkere ruimte in de woning. Waarom deze twee dan niet combineren tot de ideale ontspanningsruimte! Hierdoor krijg je de badkamer en suite. Vaak zijn er in een woning genoeg mogelijkheden om een stukje van de ruimte naast de huidige slaapkamer om te bouwen als badkamer of de badkamer uit te breiden zodat deze bij de slaapkamer kan gevoegd worden. Door een muur tussen de slaapkamer en de badkamer in zijn geheel of slechts gedeeltelijk uit te breken kun je je zonder obstakels van de slaapkamer naar de badkamer bewegen en omgekeerd. Zo kun je van je boxspring bed in bad springen!