Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

Massagebad: 800 liter warm water voor mentale gezondheid

Massagebad: 800 liter warm water voor mentale gezondheid

Het massagebad als een gezondheidsmachine. Een keuze voor de mentale gezondheid, dankzij 800 liter warm water in combinatie met een menselijk krachtige massage. Meer dan een jacuzzi, in een bad dat masseurs vrezen.

Doktoren adviseren steeds meer mensen zich goed te laten masseren. Dankzij de diverse voordelen van massage:

  • Minder last van stress
  • Lagere bloeddruk
  • De spieren los maken
  • Sterker immuunsysteem
  • Voorkomen van burn-outs en depressies

Meer dan een jacuzzi

Een massagebad combineert de 800 liter warm water van een jacuzzi met een menselijk krachtige massage. Voor de mentale gezondheidsvoordelen van een stevige ontspanningsmassage, zonder dat u daarvoor naar de masseur hoeft. Gewoon bij u in de tuin, in een bad dat iedere dag klaar staat.

Om te masseren na een lange dag op werk, na intensief sporten of gewoon om bij te komen van een stressvolle periode. En weer volledig te herladen, om er energiek tegenaan te kunnen. We worden ons steeds beter bewust van het belang van onze mentale gezondheid. Het massagebad kan daarin een uitstekende rol spelen, dankzij de 800 liter warm water in combinatie met krachtige jets. Zoals de vingers, duimen en stevige handpalmen van een masseur.

Menselijk krachtige massage in bad

Een goed massagebad biedt zowel het warme water van een jacuzzi als de menselijk krachtige massage van een masseur. Op die manier kan massage stress helpen te verminderen en de bloeddruk verlagen. De spieren losmaken, het immuunsysteem versterken en een burn-out of depressie voorkomen. Zoals de masseur dat zou doen, maar dan in combinatie met het voordeel van warm water.

Een massagebad is op die manier een jacuzzi plus (lees hier de verschillen). Meer dan een jacuzzi met alleen het warme water en de jets. Dankzij dikke stralen zoals alleen een massagebad die kan genereren, voor een massage waarbij u zonder tegengewicht niet op uw plaats zou blijven zitten.

Tip: een krachtig massagebad herkent u aan hulpmiddelen om goed te blijven zitten. Zoals beugels in het bad of een verzwaard kussen dat u op schoot kunt houden.

Werken aan uw gezondheid

Met een massagebad kunt u werken aan uw gezondheid. Zoals blijkt uit de reviews van mensen die daar al gebruik van maken. Om hun lichamelijke klachten te verlichten en vooral om aan hun mentale gezondheid te werken. Om stress te verminderen en te voorkomen dat ze last krijgen van een burn-out. Om allerlei redenen, die ervoor zorgt dat ze kunnen werken aan hun mentale gezondheid. Dankzij de behandelingen zoals door een menselijk krachtige masseur en de momenten in het warme water van een jacuzzi. Maar dan gecombineerd in een krachtig massagebad, te herkennen aan de hulpmiddelen om goed te kunnen blijven zitten.