Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

Richt je tuin luxe in met deze tips

Richt je tuin luxe in met deze tips


Het inrichten van een tuin is voor veel mensen geen eenvoudige klus, net zoals het inrichten van de badkamer dat vaak niet is. In beide gevallen kun je te maken hebben met een beperkte ruimte, waardoor het soms niet mogelijk is om al je wensen in te willigen. Het kan de moeite waard zijn om de inrichting van je tuin en badkamer met elkaar te combineren. Kijk bijvoorbeeld naar een mogelijkheid om enige luxe aan je tuin toe te voegen met een zwembad of een jacuzzi. Door een jacuzzi in je tuin te plaatsen, hoef je in de badkamer geen ruimte vrij te houden voor een bad.

Luxe in de vorm van een jacuzzi

Voorheen werd vaak gedacht dat het plaatsen van een jacuzzi in de tuin alleen mogelijk was voor rijke gezinnen. Wist je dat dit tegenwoordig helemaal niet meer zo hoeft te zijn? In de afgelopen jaren is het aanbod aan jacuzzi's en spa's sterk toegenomen, waardoor je ook met een lager budget een geschikte jacuzzi vindt. Kijk bijvoorbeeld eens in de outlet van een online tuinwinkel. Vaak zijn de jacuzzi's in de uitverkoop sterk afgeprijsd, waardoor je veel op de kosten voor een spa bespaart!

Tip: plaats de jacuzzi onder een overkapping, om deze ook in de herfst en winter te kunnen gebruiken.

Een zwembad in de tuin plaatsen

Een alternatief voor het gebruik van een jacuzzi in de tuin is het laten plaatsen van een zwembad. Met een zwembad hoef je eveneens niet langer een bad in je badkamer te plaatsen, waardoor je badkamer minder snel te vol wordt. Zwembaden komen in verschillende vormen voor. Denk bijvoorbeeld aan het verschil tussen een opblaasbaar zwembad en een ingebouwd zwembad. Een opblaasbaar zwembad is vaak goedkoper, maar dien je aan het eind van de zomer naar binnen te halen. Dit kan als een nadeel beschouwd worden.