Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

Roca In-Flow mengt duurzaamheid met comfort

Roca In-Flow mengt duurzaamheid met comfort

Roca lanceert In-Flow, een nieuw bad dat opvalt door zijn comfort en duurzaamheid. Een nieuwe wellness ervaring die, door zijn spaarzame watergebruik, een compromis sluit tussen welzijn en zorg voor het milieu. Door zijn weldoordachte ergonomische vormgeving heeft In-Flow genoeg aan slechts 75 liter water om het lichaam compleet onder te dompelen. Deze hoeveelheid water blijft ver beneden dat wat een reguliere bad nodig heeft, vullen kost dan ook slechts drie minuten.


Roca_In-Flow_ligbaden

In-Flow heeft royale afmetingen die het baden een ervaring van welzijn en comfort maken. Het bevat een nieuw concept van Hydro-massage waarbij laterale watervallen zorgen voor een sensationele ervaring terwijl op de achtergrond waterstralen zachte bubbels produceren. Het ergonomische ontwerp zorgt voor een totaal ontspannen houding en omvat tevens een verstelbare hoofdsteun die zich perfect aanpast aan de kenmerken van de gebruiker en daarmee maximaal comfort biedt.

Ligbad_Roca_In-Flow


In-Flow bevat geïntegreerde kranen en een verbrede badrand die het in-en uitstappen vergemakkelijkt. Een dergelijke verbreding is natuurlijk ook prima te gebruiken voor het afleggen van handdoeken of het plaatsen van accessoires. De Kranen zijn uitgevoerd als pop-up en blijven verborgen totdat de knop wordt ingedrukt, zij geven het bad hiermee een schoon en puur design.
In-Flow is een mengsel van twee verplichtingen: duurzaamheid en comfort, twee concepten die hand in hand gaan met dit nieuwe product.


Roca_In-Flow_ligbad_bediening