Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

Waarom een jacuzzi in je tuin ideaal is

Waarom een jacuzzi in je tuin ideaal is


Het inrichten van een badkamer is lang niet altijd gemakkelijk! Denk bijvoorbeeld aan een badkamer met een zeer beperkte ruimte. Hoe zorg je er in dit geval voor dat je een hoekje voor het toilet, de douche en eventueel een bad creëert? Veel mensen vinden het vervelend als het toilet te dicht tegen een douche of bad geplaatst wordt. Dit zorgt er immers voor dat je weinig beenruimte hebt en de badkamer een rommelige uitstraling krijgt. Een van de mogelijkheden die je hebt in het geval van een kleine badkamer, is het gebruik van een jacuzzi in de tuin. Een jacuzzi biedt je verschillende voordelen!

Het hele jaar door in de tuin genieten

Een van deze voordelen is het feit dat je met een jacuzzi het hele jaar door in de tuin kunt genieten van de in bloei staande planten en struiken. Het warme water van de jacuzzi maakt dat je hier ook in de herfst en winter in kunt ontspannen. Houd er rekening mee dat dit alleen mogelijk is als je een jacuzzi voorziet van een overkapping.

Een ander voordeel aan een jacuzzi is dat de combinatie van het warme water en de bubbels in het water, een ontspannende werking hebben. Zo kun je de stress van een lange werkdag van je afzetten.

Een jacuzzi voor in de tuin kopen

Op internet vind je verschillende webwinkels die jacuzzi's aanbieden aan particulieren. In de afgelopen jaren is het aanbod aan jacuzzi's steeds verder toegenomen, waardoor je vrijwel altijd een jacuzzi vindt die aansluit bij je wensen en budget. Verschillen tussen jacuzzi's zitten onder meer in het formaat van de jacuzzi, het energieverbruik, enzovoorts. Kijk eens op Fonteynspas.com om te zien welke jacuzzi's momenteel met korting worden aangeboden. Zo kun je nog voordeliger een jacuzzi in de tuin laten plaatsen!