Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

een Jacuzzi in de badkamer

een Jacuzzi in de badkamer

Altijd al gedroomd van een Jacuzzi® in de badkamer?

Een eigen Jacuzzi wordt steeds populairder onder het grote publiek. Logisch ook, want een eigen Jacuzzi® is toegankelijker dan ooit. Ze zijn tegenwoordig namelijk een stuk gunstiger geprijsd. Ook geef je ze makkelijker een plek, dankzij het grote aanbod verschillende formaten en inbouwmodellen. In de badkamer, bijvoorbeeld.

Tot voor kort konden Jacuzzi® baden in de meeste gevallen alleen in de tuin geplaatst worden. Vaak was er namelijk alleen dáár voldoende ruimte. Daarnaast zijn ze een stuk makkelijker in de tuin te plaatsen dan in de woning, aangezien ze niet door de muren of daken van het huis hoeven, maar direct naar de juiste plek in de tuin gehesen kunnen worden. Maar door de vele compacte modellen en inbouwmogelijkheden die er tegenwoordig zijn, wordt het steeds eenvoudiger om een Jacuzzi® in de woning te plaatsen. De badkamer is dan de meest geliefde plek. Je kunt je dan eerst even afspoelen onder de douche voordat je in de Jacuzzi® stapt. Ook zijn badjassen en handdoeken direct voorhanden en heb je in de badkamer meer privacy dan in de tuin. Verder hoef je ’s winters niet eerst de kou door om van de Jacuzzi® te genieten als hij in je eigen warme badkamer staat. Ook blijft hij zo schoner.

Verschillende modellen
Door bovenstaande voordelen snappen we heel goed dat je een Jacuzzi® liever in de badkamer plaatst dan in de tuin. Maar dan moet er in de badkamer wel voldoende ruimte zijn. Heb je een heel ruime badkamer, dan heb je de keuze uit veel ruime, vrijstaande meerpersoons baden. Voor wie het met minder ruimte moet doen, zijn er ook veel compacte inbouwmodellen verkrijgbaar, variërend in materiaal, formaat en vorm.

Ook qua design is er veel mogelijk. Er zijn enorm veel kuipontwerpen, waardoor er altijd wel een model verkrijgbaar is dat past bij je badkamerinrichting. Wil je een Jacuzzi® kopen, vraag jezelf dan ook af welke extra features er voor jou interessant zijn. Zo kunnen Jacuzzi® baden tegenwoordig beschikken over sfeervolle ledverlichting, aromatherapie-units en zelfs geavanceerde muzieksystemen. Daarnaast is het belangrijk om je voldoende te oriënteren op de massagejets van een Jacuzzi®. Deze zijn namelijk in belangrijke mate verantwoordelijk voor de ontspannende werking. Bekijk of er voldoende aanwezig zijn, welk type jets er in de kuip zit, of ze in intensiteit verstelbaar zijn, etc. Met deze tips heb jij je badkamer zo omgetoverd tot een lux wellness resort.