Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

Kaldewei Indian Summer

Kaldewei Indian Summer
  
Badkuipen en supervlakke douches van gekleurd geëmailleerd staal zijn even duurzaam als tijdloos: de Indian Summer Collection overtuigt met vijf nieuwe tinten
In de nieuwe badkamers heerst natuurlijke sensualiteit: het zachte gevoel van een warme zomerbui op de huid, onderduiken en ontspannen in het water, volop genieten en bijtanken. Natuurlijke materialen zoals steen en hout zijn trendy. De badkamer moet de zinnen prikkelen. Met vijf nieuwe tinten uit de natuur voldoen de Coordinated Colours van Kaldewei aan deze behoefte. Geëmailleerde douchevlakken in het kleurenpalet van Indian Summer geven de badkamer een tijdloos moderne look. De natuurlijke oppervlakken van vloeren en muren versmelten in één sfeervolle kleur met het hoogwaardige geëmailleerde staal van het douchevlak.

Moderne badkamerconcepten onderscheiden zich door de royale ruimtelijkheid en willen authentieke materialen harmonisch tot hun recht laten komen. Ook de doucheruimte moet homogeen in het geheel opgaan. Met de geëmailleerde douchevlakken Conoflat en Superplan Plus kan in de badkamer consequent één kleursfeer en oppervlaktebeeld worden gecreëerd of net een doordacht contrast worden aangebracht. Dit past in de trend van de individualisering in de badkamer.

De vijf Indian Summer-tinten in de Coordinated Colours Collection van Kaldewei zijn verbonden door de passie voor natuurlijke boodschappen. De kleuren zenden warme signalen naar de badkamergebruiker, ze omgeven hem met de schakeringen van de natuur en zijn afgestemd op de vormentaal van de hedendaagse architectuur. De fijne wittint van seashell cream met zijn rustige uitstraling, de sobere elegantie van oyster grey of een van de stimulerende bruintinten: kleur maakt altijd indruk. De douchevlakken die qua kleur op het interieur zijn afgestemd, stralen luxe uit en introduceren een nieuwe sensualiteit in de badkamer.

Kaldewei documentatie