Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

Kaldewei Xetis, visionaire esthetiek

Kaldewei Xetis, visionaire esthetiek

Geëmailleerde douchezone met geïntegreerde wandafvoer van Kaldewei zet een mijlpaal in de hedendaagse vormgeving van de badkamer. Een designelement dat met zijn heldere en puristische stijl iets toevoegt aan het interieur en voldoet aan de wens van een naadloze douche zonder tegelvoegen.

Kaldewei_Xetis_doucheplaat_met_wandafvoer


Met de nieuwe geëmailleerde douchezone Xetis, voorzien van een geïntegreerde wandafvoer, creëert Kaldewei een revolutie in de moderne badkamer architectuur. Xetis versmelt op harmonieuze wijze met de badkamervloer, geen afvoer die de douchevloer van geëmailleerd staal onderbreekt omdat deze discreet in de wand is opgenomen. Hierdoor ontstaan nieuwe esthetische design- en ontwerpmogelijkheden voor de vloer en de doucheruimte waarmee Kaldewei zijn rol als pionier en stijlicoon van de badkamercultuur nogmaals onderstreept.


Kaldewei_Xetis_doucheplaat_wandafvoer


Het vloerpaneel wordt geleverd in de gebruikelijke verscheidenheid van afmetingen en in alle populaire sanitaire kleuren. Ook kan er gekozen worden voor de exclusieve kleuren van de Coordinated Colours Collection waarmee de geëmailleerde douchezone op harmonieuze wijze gecombineerd kan worden met oppervlaktes van hout en steen. Elk product van Kaldewei bestaat uit een uniek materiaal: geëmailleerd staal van 3,5 mm dik. Deze materiaaldikte verzekert stabiliteit, robuustheid en lange levensduur waardoor een garantietermijn mogelijk is van maar liefst 30 jaar.

Kaldewei_Xetis_doucheplaten_wandafvoer

Kaldewei documentatie