Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

Sealskin Icon Square en Icon Oval

Sealskin Icon Square en Icon Oval

Iedere eigentijdse badkamer heeft een eyecatcher nodig. Een element dat de aandacht pakt en de sfeer bepaalt. Dat kan met de vrijstaande baden in de Icon serie.
De Icon baden kennen een eigenzinnige vormgeving en bieden enorm comfort. Icon is beschikbaar als ovaal en als rechthoek, maar dan licht gewelfd, zodat de binnenmaat lekker ruim blijft. Icon geeft uw badkamer stijl!

De Icon baden van Sealskin combineren stijl en comfort als geen ander bad. Van de stijl geniet u iedere keer als u uw badkamer in stapt. Met haar fraaie lijnen, zonder onnodige poespas, waarbij het lijkt alsof het bad uit één stuk is opgebouwd is Icon met recht een sfeerbepaler. Maar nog veel belangrijker is het ultieme genieten als u in Icon gaat badderen. De baden zijn heerlijk breed (800mm) en door de minimale wanddikte merkt u dat vooral aan de binnenzijde; u zult versteld staan hoe comfortabel Icon ligt.

Omdat Icon geen zichtbare scheiding tussen bad en ombouw kent, kan zich hier ook geen vuil ophopen. Het bad blijft langer schoon en is eenvoudiger schoon te houden. Icon baden zijn compleet met afvoer en
hebben een overloop; en dat voelt wel zo veilig. De baden worden geleverd inclusief verstelbare poten voor een eenvoudige plaatsing. Onder het bad is voldoende ruimte gereserveerd voor het bevestigen van de
afvoer, zonder dat u een uitsparing in uw badkamervloer moet maken.Sealskin_Icon_vrijstaand_baden

Sealskin documentatie