Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

Artistieke vrijheid met Quaryl

Artistieke vrijheid met Quaryl

Quaryl van Villeroy & Boch creëert nieuwe mogelijkheden voor de badkamer
De exclusieve Villeroy & Boch materiaalinnovatie Quaryl verenigt al vele jaren de hoogwaardige eigenschappen van kwarts en acryl voor baden en douchevloeren. Quaryl maakt het niet alleen mogelijk om vormen en designs te maken die met andere materialen alleen met moeite te realiseren zijn, dit grensverleggende materiaal staat ook bekend om de bijzonder duurzame kwaliteit, het hoge comfort en het inbouw- en onderhoudsgemak.

Perfecte vormgeving en ideale functionaliteit
Van inbouw tot onderhoud bewijst Quaryl de uitstekende producteigenschappen. Quaryl maakt door het uiterst precieze gietprocedé ontwerpen mogelijk met kleine rondingen, rechte haakse kanten en strakke hoeken en randen. Hierdoor kunnen de producten nauwkeurig worden ingebouwd, met bijzonder smalle voegen, ultravlakke integratie en een perfecte aansluiting op tegels.

Schoon en veilig
Op het gladde, poriënvrije oppervlak van Quaryl kan kalk nauwelijks hechten. Dat vereenvoudigt de reiniging en zorgt voor een permanente, subtiele glans, die ook blijft na jarenlang gebruik. De producten uitgevoerd in Quaryl hebben een slipvast oppervlak dat getest is volgens DIN 51097 door TÜV Rheinland. Het is slipvaster dan acryl en staal.

Buitengewoon badderen
Door het hoge isolerende vermogen voelt Quaryl aangenaam warm op de huid en is een bad nemen een stuk lekkerder. Daarnaast kan praktisch elk bad van Quaryl worden voorzien van een whirlpoolsysteem van Villeroy & Boch. De esthetiek van het bad blijft bij Quaryl optimaal bewaard omdat de luchtjets volledig geïntegreerd worden ingebouwd. Hierdoor is een heerlijk ligcomfort in een fraai design verzekerd. De baden uit de series Aveo en La Belle zijn vanwege hun vorm en functionaliteit al meerdere malen onderscheiden door internationale designfora.

Villeroy__Boch_badkamer_bad

Douchen
Quaryl maakt het heel eenvoudig mogelijk om de douche als geïntegreerd onderdeel van de badkamer in te bouwen. De Squaro Superflat en Futurion Flat trekken de aandacht met een lage installatiehoogte zodat de douchevloer één vlak vormt met de vloer en een gelijkvloerse instap heeft. Deze douchevloeren zijn de ideale oplossing voor renovaties, omdat installatie op reeds bestaande vloer mogelijk is, optioneel met een douchebakondersteuning van polystyreen.
Quaryl heeft geringe maattoleranties, kan in alle kleuren geproduceerd worden en heeft eindeloze ontwerpmogelijkheden. Artistieke vrijheid in de badkamer voor elke architect!
   
Duitsland: Villeroy & Boch AG
Postfach 1120
D 66688 Mettlach
Tel: +49 68 64 - 81 - 0
www.villeroy-boch.com
Nederland: Villeroy & Boch Wellness bv
Savannahweg 25
3542 AW Utrecht
Tel: 030 2473400  -  Fax: 030 2473499
www.villeroy-boch.com

 

Villeroy & Boch documentatie