Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

design badkamer 04
In deze ruimte is met name de plafondhoogte door het schuin oplopende plafond met twee dakvensters een bijzonderheid die de aandacht trekt. Door de lichtval vanuit de dakvensters en de wandverlichting die vanuit de spiegel naar beide kanten over de wand schijnt ontstaat er een aangename en sfeervolle badkamer.

Het badkamermeubel is opgebouwd met een onderkast van F&F uit de serie Base en vervolmaakt met een op maat gemaakt wastafelblad uit Belgisch Hardsteen en twee onderbouwwastafels van Duravit. De inbouwkranen met joystick bediening stammen uit de serie Uno van Hansgrohe, een zeer uitgebreide kranenserie die leverbaar is in veel modellen en uitvoeringen. Van deze veelvoud in toepassingen ziet u in deze badkamer ook al enige voorbeelden o.a. bij de ingebouwde douchethermostaat met veel douchegenoegen.

Villeroy & Boch produceerd het ligbad Squaro, een naam die prima past bij zijn strakke vormgeving en zijn duidelijke lijnen. De grote diepte van het bad en de optionele hoofdsteunen bieden bij het baden een optimaal comfort.

Voor een aangename omgevingstemperatuur wordt gezorgd door 2 warmtebronnen.
Een Vasco radiator met twee handdoekhouders uit de serie Niva. Mede door zijn verborgen bevestiging sluit deze radiator perfect aan op de wand wat zijn vormgeving extra accentueert. En een elektrische vloerverwarming van Magnum die onder de vloer- en wandtegels is aangebracht (ook onder het zitgedeelte in de douche) en onafhankelijk van de cv-installatie alles aangenaam laat aanvoelen.

De vloertegels zijn eveneens Belgisch hardsteen in de maat 60x60 cm. In de bijna separaat te noemen doucheruimte zijn de wanden en het zitgedeelte betegeld met mozaïek van Sicis.

Deze Italiaanse fabrikant wordt ook wel "The Art Mosaic Factory" genoemd en als u een kijkje neemt op hun website begrijpt u precies waarom.

In het gratis online magazine Badkamer & tegels is de "Badkamer van de maand" een vaste rubriek. Schrijf u nu in op onze homepage en ontvang iedere maand het gratis badkamermagazine met informatie over badkamer- en toiletdesign, tegeltrends, ontwerpideeen, sanitairnieuws, etc.