Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

moderne badkamer 10
Opvallend aan deze badkamer is het half in de wand opgenomen zitje dat als een kubus in de ruimte lijkt te staan terwijl er in de wand een uitsparing is gemaakt die doorloopt tot aan het plafond. Op de afgebeelde ontwerptekening is goed te zien dat de kubus in feite een soort van drielandenpunt vormt tussen de badkamer, de inloopdouche en de vanaf de buitenzijde toegankelijke separate douche-unit met wastafel. De haaks op het inbouwreservoir staande uitgebouwde wand schermt het wandcloset af en zorgt daarmee voor een toch enigszins intiem plekje.

Het ligbad Metz uit de Riho Whiteline is uitgerust met een whirlpoolsysteem voorzien van zes hydrojets en twee 2 roterende jets voor een aangenaam en ontspannen relaxmoment. De badkraan en de wandhouder met handdouche uit de serie Sully zijn van de Belgische fabrikant RVB.

Beide (inloop)douches hebben een thermostaatkraan uit dezelfde serie van RVB terwijl de glijstangcombinatie met een douchekop van 12cm afkomstig is van Hansgrohe uit de zeer succesvolle Air collectie. De gepatenteerde douchegoten van I-drain met een inwendige waterslot kunnen worden voorzien van diverse verschillende afdekroosters zodat er altijd een bij de inrichting passend model te monteren is.

Het wandcloset is een ontwerp van Philippe Starck voor Duravit. De Starck 3 is leverbaar in twee maten waaronder een compact uitvoering van slechts 48cm die uitstekend geschikt is om ruimte mee te besparen. Het inbouwreservoir inclusief bedienpaneel zijn van Wisa.

De fraaie radiator Allisma is van Vasco en de gekozen kleur sluit perfect aan bij de vloertegels Format Black van Atlas Concorde. De vloertegels (60x60cm) zijn ook op de badombouw en op de achterwand aangebracht waardoor dit mooi als één geheel doorloopt en een gevoel van ruimte creëert. Een perfecte combinatie met de matwitte wandtegel van Plaza in de maat 33x60cm.

Het wastafelmeubel Puris Cool Line is 120cm breed en heeft één grote wasbak met aan beide zijden afstelmogelijkheden. De onderkast is hoogglans wit en biedt met 2 laden makkelijk toegankelijke opbergruimte voor al uw badkamerbenodigdheden. De Sully wastafelkraan vormt weer één geheel met de andere gebruikte kranen. De verlichting bij de bijbehorende spiegel is dimbaar zodat u altijd de juiste lichtintensiteit kunt instellen.


In het gratis online magazine Badkamer & tegels is de "Badkamer van de maand" een vaste rubriek. Schrijf u nu in op onze homepage en ontvang iedere maand het gratis badkamermagazine met informatie over badkamer- en toiletdesign, tegeltrends, ontwerpideeen, sanitairnieuws, etc.