Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

Aqua NYU, de taal van creativiteit

Aqua NYU, de taal van creativiteit

Aqua's designervaring en producttraditie resulteren in een nieuwe collectie van badkamermeubilair die een persoonlijke ruimte in de badkamer creëert. Het ontwerp is een vertaling van het hedendaagse verlangen naar modulaire totaaloplossingen die gekenmerkt worden door dynamiek, passie en gevoeligheid. Hiermee ontstaat veelzijdigheid die meer dan voldoende mogelijkheden biedt voor het creëren van een onmiskenbare, persoonlijke stijl die bijdraagt aan de sfeer in de badkamer.

De innovatieve en ergonomische collectie heeft een tijdloze, elegante en strakke stijl die wordt gekenmerkt door gestroomlijnde details, goed uitziende materialen en een ambachtelijke afwerking die het oog behagen. NYU kan omschreven worden als eenvoudig, maar nooit absoluut minimalistisch. De luxe uitstraling zonder franje is het resultaat van een combinatie van comfort, de juiste proporties en elegantie.
NYU is een Italiaans ontwerp dat door zijn modulaire modules rekening houdt met het specifieke gebruik en zijn omgeving. Net als in een puzzel wordt de badkamer volledig ingevuld met opbergruimtes, kledingrekken, decoratieve elementen, wastafelmeubelen, spiegels, etc. daarbij enkel beperkt door de persoonlijke creativiteit. NYU voegt hiermee ritme toe aan de dagelijkse rituelen en zorgt zodoende voor een badkamer die ontspanning en vitaliteit biedt. Behoefte wordt gemengd met plezier en welzijn is een garantie.

ideagroup_NYU_Image_118


ideagroup_NYU_design_badmeubel


ideagroup_NYU_wastafelmeubel


Modulaire_badkamerkasten