Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

Stocco NL showroom volledig nieuw ingericht

Stocco NL showroom volledig nieuw ingericht

FLG Agenturen / Fralagri uit Wormerveer is de agent voor Stocco in Nederland. Om dealers en consument beter te kunnen informeren hebben zij recentelijk hun 'Brands' showroom volledig opnieuw ingericht en is vrijwel de volledige collectie van Stocco badkamermeubelen te zien. Naast de Linea_09 collectie vindt u onder andere de modellen '35' en '48'. Door de synergie tussen de verschillende producten en merken geeft de showroom niet alleen een goed beeld van de samenstellingsmogelijkheden uit de collectie zelf, maar toont tevens de bijzonderheden van het combineren tussen de verschillende merken onderling.
U bent van harte uitgenodigd om de uitgebreide collectie te komen bewonderen. Stocco Nederland is te vinden aan de: Handelsweg 7 Wormerveer, tel. 0623 731 838.

Meubilair met creativiteit en veelzijdigheid.
Linea_09 van het Italiaanse Stocco is een veelzijdige meubelcollectie voor de badkamer, die geheel naar wens kan worden samengesteld. Een collectie die kan combineren, niet alleen in maatvoering maar zeker ook met zijn grote diversiteit aan kleuren en verschillende houtdecor afwerkingen. De zijkanten en de onderzijde van het meubel zijn wit of grijs gelakt en vormen samen een frame waarvan aan de voorzijde slechts 9mm zichtbaar is. Het uiterst dunne wastafelblad completeert het symmetrische meubelframe, en creëert hiermee een perfecte symmetrie die de naam 'Linea' meer dan waardig is.


Stocco_badkamermeubel_48_Corian

Stocco_badkamermeubel_Linea_09

Stocco_linea_09

Stocco_linea_badmeubel