Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

Mastella Tender badkamermeubelen

Mastella Tender badkamermeubelen

Tender is een nieuwe collectie van badkamermeubels ontworpen door het research & development team van Mastella. "Het creëren van beweging" was de doelstelling die het team van ontwerpers aan zichzelf had opgelegd en men kan niet anders dan concluderen, dat men daar ruimschoots in is geslaagd. Een uitdrukking die de Tender serie dan ook perfect beschrijft, door de veranderingen in hoogte en diepte, de asymmetrische elementen en de open eenheden lijken structurele bewegingen te ontstaan. De structuur van de materialen, de warme natuurlijke tinten van houtessences alsmede de wastafelbladen met hoogteveranderingen en de fraaie verdiepte spiegels versterken dit effect nog verder.

Tender is niet alleen een zachtaardige collectie maar ook een vernieuwende. Open opslagunits kunnen worden geïntegreerd in de spiegel, gelijk een ontmoeting tussen verschillende elementen. Levensechte houtstructuren waarbij de frontpanelen, met verborgen grepen door een afschuining van 45 graden, voor aantrekkelijke nuances zorgen.
Een collectie van badkamermeubelen met sensualiteit en elegantie, uitgedrukt door de introductie van nieuwe kleuren, elk met drie gradaties, die een wisselend effect tussen licht en donker lijken op te roepen. Ook zijn er delicate pasteltinten, die in een volledige harmonie met de natuurlijke elementen, zorgen voor een verfijnde en ontspannen sfeer. Dit zijn kenmerken van de verfijnde stijl die de Tender collectie onderscheidt.

Mastella documentatie