Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

Primabad, een veelzijdige fabrikant

Primabad, een veelzijdige fabrikant

In de badkamer is een passend meubel geen overbodige luxe. Het moet voldoende opbergruimte bieden, een praktische indeling hebben, mooi zijn en kwaliteit uitstralen. Primabad stelt hoge eisen aan haar producten en staat voor fraaie badkamermeubelen waarvan men jaren kan genieten. Om dit blijvend te garanderen worden alle badkamermeubelen in de eigen fabriek in Veghel geproduceerd.
Voor 2013 introduceert Primabad twee nieuwe series die niet alleen de veelzijdigheid en flexibiliteit van deze badkamermeubelfabrikant opnieuw bewijst maar ook laat zien dat Dutch Design onderscheidend vermogen bezit.

Intense, een samensmelting van functionaliteit en design
Met de badkamermeubelserie Intense realiseert Primabad een veelzijdige collectie met een zachte uitstraling. Bescheiden rondingen en een greeploze afwerking die nog verder geaccentueerd en verrijkt kunnen worden door het toevoegen van geïntegreerde LED verlichting die grepen en lades verlicht. Ook de wastafel kent subtiele vormen die het zachte karakter van het meubel nog eens extra benadrukken.
De wastafelkasten in de Intense meubelen, zijn voorzien van twee luxe laden met sluitdemping en meer dan voldoende opbergruimte. De praktische dieptemaat van 50 cm, in combinatie met de vijf verschillende breedtematen, biedt mogelijkheden voor zowel de kleine als de ruim bemeten badkamer. Het beschikbare scala van kasten, spiegels en spiegelkasten maakt het mogelijk om het ideale meubel samen te stellen terwijl de 31 verschillende frontkleuren symbool staan voor de grote veelzijdigheid van deze collectie.

Original, flexibiliteit met een nieuwe dimensie
Maatwerk (tot 280 cm) en design komen samen in het badkamermeubel Original. Buiten het boekje denken en flexibel plannen is nu mogelijk. De doorlopende greeplijst en toegepaste LED verlichting zorgen, in combinatie met de meer dan 30 verschillende frontkleuren, voor een modieuze uitstraling.
Maatwerk breedtematen, 2 bladsoorten en een functionele dieptemaat van 50 cm maken de Original tot een aanwinst in iedere badkamer. De vrij hangende wastafelkasten zijn voorzien van een luxe lade en een binnenlade met sluitdemping.

www.primabad.nl


Primabad_Original_badkamermeubelPrimabad_Intense_badkamermeubelPrimabad_Original_badkamer


Primabad_Intense_badmeubel


Primabad_Intense_badkamermeubelen


Voor de brochure als bladermagazine, klik hier


Primabad documentatie