Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

Ceramic Line van Thebalux

Ceramic Line van Thebalux

De badmeubelserie Ceramic Line van Thebalux is een uitgebreide serie met maar liefst vier breedtematen. Het badmeubel is verkrijgbaar in 60, 80, 100 en 120 cm breed en in zeven verschillende kleuren. Er is keuze tussen een opbouwgreep, inlaatgreep of een greeploze uitvoering. Het badkamermeubel kan worden voorzien van vier verschillende keramische wastafelbladen waaronder een dunne wastafel van keramiek met een dikte van slechts 1,8 cm.

Thebalux_badkamermeubel_Ceramic_Line_LEDspiegel


Elke onderkast in gelijke breedte heeft dezelfde lage prijs. Ook de verschillende uitvoeringen van de wastafelbladen (in gelijke breedte) kennen geen prijsverschil. Boven het meubel kan er gekozen worden voor 3 type led spiegels en spiegelkasten. Bij de spiegelkast kan er ook gekozen worden voor verschillende type verlichting. Voor extra bergruimte zijn er hoge-, halfhoge- en smalle badkamerkasten.

Thebalux_badmeubel_Ceramic_Line


Ceramic Line biedt, door de enorme keuzemogelijkheden in uitvoeringen, maten en wastafelbladen, flexibiliteit. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid om, geheel naar eigen smaak en volledig in lijn met de gekozen interieurstijl, een wastafelmeubel samen te stellen. Daarmee biedt de Ceramic Line flexibiliteit tegen een overzichtelijke en aantrekkelijke prijs.


Thebalux_badmeubel_Ceramic_Line_badkamerspiegel

Thebalux documentatie