Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

Thebalux You 850

Thebalux You 850

Uw badkamer is pas áf met een Thebalux badmeubel. Fraaie en praktische badkamermeubelen waarvan u jaren kunt genieten. Alle badkamermeubels van Thebalux worden in Nederland geproduceerd. Elk badkamermeubel is volledig vervaardigd van hoogwaardig plaatmateriaal en voorzien van kwaliteitsbeslag.

Thebalux biedt een compleet programma aan badmeubels in vele maten. Luxe badkamerkasten, prachtig vormgegeven wastafels, design spiegels en praktische spiegelkasten.

Door haar veelzijdigheid en diversiteit heeft Thebalux ook voor de kleinere badkamer keuze uit een groot aantal modellen en varianten. Bijvoorbeeld de badmeubelserie You 850. Het krachtige lijnenspel van You is voortgezet in een strak badmeubel van 85 cm breed. Het wastafelblad loopt door over één zijde van de onderkast. Hebt u de mogelijkheid voor een breed badmeubel en u bent gecharmeerd van het design? Kies voor een dubbele compositie van het badmeubel welke u kunt opdelen door varia aan opbergmogelijkheden.Thebalux_You_850_badmeubel_1

Thebalux_You_850_badmeubel_3

Thebalux_You_850_badmeubel_2

Thebalux_You_850_badmeubel_4

Thebalux documentatie