Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

Designradiator Agora, fantasie is de beperking

Designradiator Agora, fantasie is de beperking

Zowel klassiek als hedendaagse, Agora van Tubes radiatori is een ontwerp van Nicola De Ponti dat design combineert met technologische innovatie en de perfecte oplossing is voor elke ruimte in huis.

Ideaal voor nieuwbouw, maar ook de juiste oplossing voor verbouwingen. Vanwege zijn veelzijdigheid kan de designradiator worden gemonteerd in nieuwe installaties of om oude radiatoren te vervangen zonder ingrijpende aanpassingen.

Geheel gemaakt van getrokken aluminium in verschillende maten en uitvoeringen, Agora wordt opgebouwd uit een modulaire reeks van elementen, die bijzonder breed zijn, (13,7 cm om precies te zijn) en ook modulair in hoogte, variërend van een lichte 40 cm tot een monumentale 280 cm.

Een andere interessante feature, met name voor renovatie projecten, is de mogelijkheid van het snijden van de elementen op maat. Hiermee kan de radiator geheel naar de specifieke eisen van de klant worden gemaakt.

Zijn extra grote oppervlak, door de vinnen aan de binnenkant, zorgt voor optimale warmteafgifte en in combinatie met het ultra-lage watergehalte van de radiator realiseert Agora een hoge energiebesparing. Om de sculpturale uitstraling en het zuivere silhouet van de elementen te behouden kunnen de thermostaatkleppen eventueel op afstand worden geplaatst, uit de buurt van het verwarmingselement.

De veelzijdigheid in styling wordt geboden door de mogelijkheid van het toepassen van diverse afwerkingen en kleuren, te beginnen met de klassieke gietijzeren radiator. Extra combinaties ontstaan door de mogelijkheid van het combineren van kleuren tussen de sleuven aan de voorzijde en de achterwand van de radiator. Contrasterend of completerend, elkaar versterkend of juist neutraliserend, de begrenzingen van de fantasie zijn hierbij de beperking.


Iedere maand geinformeerd worden over; badkamer- en toiletdesign, tegeltrends, ontwerpideeen, interieurtips, sanitairnieuws, etc. Schrijf u dan nu in op onze homepage en ontvang iedere maand het gratis online magazine Badkamer & tegels.