Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

Batibouw 2018 een beleving met zintuigen

Batibouw 2018 een beleving met zintuigen

De vijf zintuigen staan centraal tijdens de 59ste editie van Batibouw, dat opnieuw de deuren opent vanaf donderdag 22 februari t/m zondag 4 maart in de Brussels Expo. Om u de best mogelijke beleving te kunnen geven op de verschillende stands van de exposanten, stellen we hieronder enkele niet te missen activiteiten voor.

Een virtuele duik in de zwembaden op de stand van LPW Pools

Op de stand van LPW Pools, de Belgische fabrikant van monoblok zwembaden, kan er dankzij virtual reality-technologie gezwommen worden. Al wat de bezoeker hiervoor hoeft te doen is een VR-bril opzetten en duiken in het water! Zo kan hij echt beleven hoe het voelt om in een zwembad van LPW Pools te zwemmen. Hij kan uitrusten op de onderwaterplage, ervaren hoe hoog het waterniveau werkelijk is, de kleuren van het zwembad in zich opnemen of gewoon even wegdromen naar een warme zomerdag in de tuin. Daarnaast kan hij dankzij de VR-bril de grootte van het zwembad volledig gewaarworden en aanvoelen of hij voldoende zwemruimte heeft om rustig baantjes te trekken.

LPW-Pools

Virtualrealitybrillen die het effect van licht laten zien op de stand van VELUX

VELUX laat de bezoekers op haar stand kennismaken met de nieuwe MyDaylight-applicatie met virtualrealitybrillen, die het merk uitdeelt op de stand. Met deze applicatie, te downloaden via de App Store of de Play Store, kunnen ze het effect van natuurlijk licht simuleren bij een renovatie van de kamers onder het dak. Gebruikers kunnen een van de kamers in huis configureren door de dimensies, de hoogte, de helling van het dak en de positie van de vensters in te geven in de app. De toepassing laat daarna in virtual reality een simulatie zien van de kamer, met een 360°-zicht dankzij de brillen die op de stand worden uitgedeeld. Daarmee kunnen gebruikers levensecht ervaren hoe belangrijk natuurlijk licht is in een kamer om daarna de gewenste aanpassingen door te voeren voor een optimale lichtinval.

Test de perfecte waterdichte aansluiting met Wakaflex op de stand van BMI

De BMI Group, dat de merken Monier en Icopal samenbrengt, nodigt de bezoeker op Batibouw uit om WAKAFLEX te testen, een waterdichte, loodvervangende aansluiting. Rond schoorstenen, dakvlakvensters, opgaand metselwerk en dakkapellen, verzekert WAKAFLEX een perfecte aansluiting waar de wind en andere weersomstandigheden geen vat op krijgen. WAKAFLEX is geschikt voor alle dakpanmodellen. Het is gemaakt van polyisobutyleen, een synthetisch rubber, waardoor het zeer gebruiksvriendelijk is. De bezoeker kan op de stand van BMI zelf voelen hoe gemakkelijk het met de hand aangevormd kan worden. Meer dan een schaar en een roller heeft hij niet nodig!
Ervaar de ultieme kwaliteitstest van producten op de stand van Sto
Kwaliteit is een prioriteit voor Sto, en dat kan de bezoeker met eigen ogen ervaren op de stand van Batibouw. StoColor Dryonic, één van Sto's meest innoverende gevelverven, zorgt ervoor dat gevels supersnel opdrogen na regen, nevel of dauw en vertraagt zo aanzienlijk de vorming van groenaanslag. Dit extra gebruiksvoordeel wordt vergeleken met het effect van een conventionele verf. Op een grote gevel loopt er water van een stuk afgewerkt met StoColor Dryonic en een stuk geschilderd met een conventionele verf. De bezoeker kan het verschil in snelheid van drogen meteen met eigen ogen ervaren. Ook het StoTherm Classic isolatiesysteem wordt aan de ultieme kwaliteitstest onderworpen. Een hamer valt neer op een stuk StoTherm Classic, om aan te tonen hoe stevig en stootbestendig het is. De bezoeker kan zelf zien hoe deze de impact perfect aankan daar waar andere, bijvoorbeeld minerale systemen, al snel hun grenzen bereikt zouden hebben.

badkamers
Een catalogus op maat van de bezoeker op de stand van FACQ
Elk jaar publiceert FACQ, de specialist in badkamers, zijn nieuwe catalogus. Hierin zijn de trends van het jaar opgenomen, lezen we tips om de badkamer te vernieuwen en worden de nieuwigheden uit de sector naar voor geschoven. Elk jaar prijkt het decor van één badkamer op de cover van het magazine. Op de stand van FACQ zal die badkamer nu in het groot gereproduceerd worden. De bezoeker kan in die badkamer plaatsnemen, zich laten fotograferen en een eigen coverfoto afdrukken. Elke bezoeker gaat zo naar huis met zijn eigen gepersonaliseerd magazine. Want bij FACQ vindt iedereen zijn eigen badkamerstijl terug.
Voelen en beleven de warmte op de stand van Radson
Verwarmingsspecialist Radson komt naar Batibouw met een splinternieuwe stand, die perfect in het verlengde ligt van de nieuwe mediacampagne: 'warmte voor elk moment'. Die warmte kan je er niet alleen zien, bijvoorbeeld in de gezellige lifestyle corners en inspirerende ontdekkingsruimtes, maar ook écht voelen en beleven dankzij de gloed van werkende radiatoren. Naast beleving is ook connectiviteit een hoofdthema van Batibouw 2018. Een opvallende demobox 'zoneregelingen' vormt de perfecte illustratie van de vernuftige technologie van Radson, met als blikvanger de innovatieve Touch E3 zoneregeling.