Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

Het inhuren van een goede loodgieter

Het inhuren van een goede loodgieter

Bescherm je tegelwerk met het inhuren van een goede loodgieter.

Een badkamerrenovatie is een grote onderneming die ook nog eens een grote investering met zich meebrengt. Er zijn dan ook veel verschillende werkzaamheden die bij de renovatie van een badkamer komen kijken. Het verleggen van waterleidingen, installeren en aansluiten van sanitair en natuurlijk tegelwerk behoren tot de absoluut essentiële werkzaamheden. Vooral de aanleg van tegels in een badkamer kan snel hoog in kosten oplopen. Probeer echter niet te besparen op het inhuren van een loodgieter Breda want dit kan uiteindelijk de tegels van de badkamer in gevaar brengen.

Zonder goede fundering zakt het huis in elkaar

Al worden de muren van een huis door de beste metselaar van de wereld in elkaar gezet als het huis niet op een goede fundering is gebouwd dan zal het gehele huis in elkaar zakken. Als we het over werkzaamheden in de bouw hebben dan zijn alle werkzaamheden even belangrijk. Dit geldt dus ook voor een renovatie van de badkamer. Hoewel het tegelwerk vaak als laatste wordt voltooid, en voor een groot gedeelte het uiterlijk van de badkamer bepaald, kunnen de voorafgaande taken niet worden verwaarloosd. Als de loodgieter de waterleidingen niet goed aanlegt of het sanitair niet goed aansluit dan zorgt dit later voor problemen. Wanneer je namelijk in een later stadium door deze fouten met lekkages wordt geconfronteerd dan moet de tegelvloer worden opengebroken om deze te repareren.

De loodgieter vervult de belangrijkste taken

Hoewel we tegenwoordig ons vaak meer op het uiterlijk en design van een badkamer concentreren in plaats van het daadwerkelijk functioneren. Blijft dit natuurlijk wel de allerbelangrijkste taak van de badkamer. Met mooi tegelwerk, modern sanitair en goed uitgedachte verlichting onderscheid je de badkamer van andere exemplaren en creëer je een unieke sfeer. Het is dan ook niet gek dat wij ons als website en ook als huiseigenaren onszelf concentreren op hetgene wat het verschil maakt. We nemen vaak het correct functioneren van het sanitair als vanzelfsprekend. Dit is het natuurlijk niet. Een loodgieter is een vakman die de belangrijkste taken bij het verbouwen van een badkamer vervult en dit mogen we dan ook zeker niet vergeten.