Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

Chillisy loungekussen

Chillisy  loungekussen

Cleopatra introduceert de Chillisy; het waterdichte loungekussen die het dobberen in het zwembad écht comfortabel maakt. Deze hype uit Zwitserland is nu te koop bij de grotere zwembadspecialist.
De Chillisy wordt geproduceerd in Zwitserland en is daar een groot succes. Reden genoeg voor Cleopatra om hem in Nederland te introduceren. Marcel Mol, commercieel directeur van Cleopatra: "De Chillisy past perfect in deze wereld waarin het buitenleven en comfort steeds belangrijker worden. Voor 'op het droge' is er keuze genoeg als het gaat om comfortabel loungen, in het water is daar nog maar een zeer gering aanbod voor", aldus Marcel. "Bovendien ademt de stof van de Chillisy en zorgen de omvang en het materiaal voor stabiliteit op het water en dus optimaal dobbercomfort".

De Chillisy is verkrijgbaar in twee afmetingen, te weten 100 cm x 130 cm en 100 cm x 190 cm, en is beschikbaar in de kleuren: Lime, Aqua, Sun en Pink.
Marcel: "De Chillisy is OEKO-TEC Standard 100 gecertificeerd en dus van hoogwaardige kwaliteit; het loungekussen is resistent tegen Uv-straling, zout en chloor. Bovendien is de stof huidvriendelijk en gemakkelijk schoon te maken".

chillisy-zwembad_kussen

Chillisy