Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

Orac Decor wint Red Dot Award 2014

Orac Decor wint Red Dot Award 2014

De Belgische fabrikant van architecturale profielen, wint een Red Dot Award 2014 voor zijn indirect verlichtingsprofiel 'Wave'. Het profiel werd ontworpen door Pierre Daems en krijgt de prestigieuze prijs voor Product Design in de categorie 'Interior Design Elements'. Een veertigkoppige, internationale jury selecteerde het product uit ruim 4500 inzendingen uit meer dan 50 landen. ORAC ontvangt de Red Dot Award tijdens de officiële uitreiking op 7 juli e.k. In Essen, Duitsland.

De Red Dot Awards behoren tot de meest prestigieuze designcompetities ter wereld. Orac Decor® mag zijn indirect verlichtingsprofiel 'Wave' voortaan labelen met de 'Red Dot', een internationale erkenning voor uitmuntend design omwille van zijn karaktervol en tijdloos ontwerp.

Wave: elegant en tijdloos verlichtingsprofiel
'Wave' is het resultaat van een samenwerking tussen ontwerper Pierre Daems en ORAC. De kroonlijst verbergt een indirecte ledverlichting die zorgt voor subtiele verlichtingseffecten. Kenmerkend voor het ontwerp is zijn vloeiende lijn. De internationale Red Dot jury prees het product om zijn elegante en tijdloze karakter. Bovendien combineert het product moeiteloos esthetiek en functionaliteit.
Het product is vervaardigd uit Purotouch®, een stevige en tegelijk lichte polyurethaanmix. Indien de 'Wave' geschilderd wordt in dezelfde kleur als de muur, lijkt het profiel één te worden met de muur. De led bars zijn zuinig, milieuvriendelijk en hebben een lange levensduur.

Red Dot Award Product Design: prestigieuze internationale erkenning
De Red Dot Design Award behoort, sinds zijn eerste uitreiking in 1955, tot 's werelds grootste designwedstrijden. De competitie wordt georganiseerd door het Design Zentrum Nordrhein Westfalen en er worden prijzen toegekend in 3 categorieën: product design, communication design en design concept. Voor de Red Dot Award 2014 Product Design ontving de organisatie ruim 4500 inzendingen van fabrikanten uit meer dan 50 landen.

http://www.oracdecor.com/

ORAC_WAVE_1HR2

ORAC_WAVE_2HR