Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

Workshop Biënnale Interieur

Workshop Biënnale Interieur


De Biënnale Interieur in Kortrijk (België) en het Domaine de Boisbuchet in Lessac (Frankrijk), kondigen een specifieke samenwerking aan gebaseerd op de waarden die beide organisaties delen: het ondersteunen van beloftevol ontwerptalent.

Sinds 1972 organiseert de Biënnale Interieur de Interieur Awards, een tweejaarlijkse wedstrijd voor Objects en Spaces, die anoniem beoordeeld wordt door een vooraanstaande internationale jury.
In de aanloop naar de deadline van de Objects categorie op 30 april 2014, worden designers, architecten en creatievelingen opgeroepen om een nieuw object te creëren dat relevant is voor onze leefomgeving en dat ons helpt om het dagelijks leven te verbeteren.

Bovenop de 2.500 euro voor de laureaat en een tentoonstelling van de 20 geselecteerde ontwerpen tijdens INTERIEUR 2014, biedt de Biënnale Interieur de 20 winnaars van de Objects categorie, een exclusieve prototyping workshop in Boisbuchet aan.

Alexander von Vegesack, oprichter van Domaine de Boisbuchet is "verheugd dat met deze workshop de winnende designers een unieke ervaring en kansen voor ontmoetingen zullen krijgen tijdens hun verblijf in het Domaine de Boisbuchet. Een prijs van onschatbare waarde voor deze beloftevolle talenten."

Onder leiding van een vooraanstaand designer en bijgestaan door de experten van Boisbuchet kunnen de geselecteerde winnaars hun prototypes ontwikkelen in de ateliers van het Domaine de Boisbuchet.
Interieur en Boisbuchet leveren met deze nieuwe samenwerking een substantiële bijdrage aan de carrière van individuele ontwerpers. Door te investeren in de verbetering en kwaliteit van de prototypes en door deze tentoon te stellen tijdens de Biënnale worden de designers niet enkel opgemerkt binnen de ontwerpwereld, maar kunnen ze een waardevol en invloedrijk netwerk opbouwen binnen de sector.

De Objects & Spaces briefings kunnen gedownload worden op www.interieur.be/awards.