Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

Geef je badkamer een totale make-over

Geef je badkamer een totale make-over

Ben je echt eens toe aan verandering in de badkamer? Heb je plannen voor een make-over, maar geen idee waar je moet beginnen? Lees dan gauw verder. Een volledige make-over kan een aardige hap uit je portemmonee nemen. Gelukkig zijn er ook voldoende bespaartips om voor een zacht prijsje de badkamer een frissere uitstraling te geven. Ook als je nieuwe meubels wilt plaatsen kan je een stuk goedkoper uit zijn als je verschillende leveranciers vergelijkt. Met de volgende tips bespaar jij op een prachtige make-over.

Ruimte en sfeer creëren

Voor een totaal andere sfeer heb je niet meer nodig dan wat verfkwasten en een paar accessoires. Wist je dat je met de juiste kraan meer ruimte in de badkamer kan brengen? Als je werkt met een hoge kraan oogt de badkamer al snel veel ruimer. Ook dit hoeft niet veel geld te kosten als je eerst kranen gaat vergelijken voordat je er eentje aanschaft. Er is veel verschil tussen kwaliteit en prijs bij verschillende leveranciers. Dit geldt immers voor al je meubels. Ga eerst na of je het eventueel goedkoper en voor een hogere kwaliteit kan krijgen.

Breng kleur in de badkamer voor meer sfeer

Het aanbrengen van kleur in de badkamer is misschien wel de makkelijkste (en goedkoopste!) manier om sfeer te brengen in de badkamer. Doormiddel van een verse laag verf zorg je er al snel voor dat je badkamer heel anders oogt. Sterker nog: als je in de ochtend begint met verven kan je bijna dezelfde avond alweer onder de douche staan. Ideaal als je niet veel tijd wilt besteden aan het opknappen van de badkamer.

Gebruik van accessoires

De badkamer wil je het liefst zo sereen mogelijk houden. Toch kunnen een paar kleine accessoires de gehele badkamer een andere uitstraling geven. En dat voor heel weinig geld. Denk bijvoorbeeld aan een gave mand in de hoek of een stoer kastje. Zorg voor een waar pronkstuk om jouw badkamer nog meer eigen te maken.