Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

KWC ONO touch light PRO badkamerkranen

KWC ONO touch light PRO badkamerkranen

KWC zet weer een stap vooruit: de meermaals onderscheiden armaturenlijn KWC ONO touch light wordt een elektronische bedieningsvariant rijker. Achter de kleine toevoeging 'PRO' gaat een maximum aan flexibiliteit en een brede waaier aan toepassingsmogelijkheden schuil.
Het design is conform de hoge designcultuur van het merk, dat in de lijn KWC ONO helemaal tot uitdrukking komt. Het bedieningselement overtuigt door een minimalistisch-puristische en tegelijk volledig op functionaliteit gerichte vormentaal. Eens te meer zijn het de perfecte proporties die er bovenuit steken. Ze maken het totaalconcept «KWC ONO touch light PRO» tot een instrument voor hoogwaardige architectuuroplossingen in keuken en badkamer: armaturen worden hier onmiskenbare vormgevingsobjecten.

Het nieuwe uitgangspunt: bediening, besturing en uitloop kunnen flexibel geplaatst worden. Het bedieningselement kan vast op werkblad of wastafel gemonteerd worden, aan de muur (inbouw) of op een met de armatuur verbonden sokkelblad. Bij de variant wireless is de bediening als volledig losgekoppeld element vrij beweeglijk. Het handige object is met een krachtige magneet uitgerust, zodat het niet alleen overal stabiel staat, maar ook op het armatuurelement of zelfs aan de koelkast eenvoudig aangekoppeld kan worden.

Dankzij geperfectioneerde technologieën en uitstekende kwaliteit maakt KWC ONO touch light PRO een brede waaier aan toepassingen mogelijk, gaande van de designbadkamer tot barrièrevrije oplossingen op maat bij handicaps. Elektronica zorgt in keuken en badkamer voor een ongekend bedieningscomfort, zelfs volledig los van vaste installaties. Luxe? Tot men het voor de eerste keer geprobeerd heeft!