Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

KWC douchecultuur

KWC douchecultuur

Douchen is verleden tijd, nu is er ShowerCulture van KWC. Een nieuwe generatie van handdouches waarmee douchen puur genoegen wordt. 's Morgens fris en tintelend wakker worden en 's avonds een zinnelijke, milde belevenis.

Het concept
KWC bewandelt nieuwe wegen en brengt met een uitgebreid assortiment hand- en hoofddouches een nieuwe individualiteit en kwaliteit in de badkamer. Met een duidelijk concept, dat bij alle mengkraanmodellen, series en stijlwerelden past en toch heel individueel is: twee collecties, twee designtalen, twee perfecte innovaties met een onmiskenbare handschrift. KWC Bossanova en KWC Ely stellen zich voor:

KWC Bossanova
Ronde, vloeiende vormen en innovatieve functies verpakt in een hard en een zacht omhulsel. Zwierig, vol ritme en energie laat deze douchekop niemand koud. Qua design en verwezenlijking gaat KWC met deze nieuw ontwikkelde platte douchekop duidelijk nieuwe wegen. In vier kleuren en met een individuele look verleidt en emotioneert dit model. Het bovenste deel is van glanzend chroom, de kleurige onderkant voelt verrassend aan met zijn stroeve, zachte materiaal.

KWC Ely
Elegant, gecultiveerd, geraffineerd, KWC Ely definieert een nieuwe designklasse. Door de elementaire basisvormen van cilinder en ellips ziet deze handdouche er als een sculptuur uit, zonder opdringerig te zijn. Je ziet meteen dat deze douche goed in de hand ligt en wat de geraffineerde functionele voordelen zijn. Donker antraciet en spiegelend glanzend chroom geven het geheel een waardevolle indruk. De slanke constructie maakt dit model elegant, zijn contrasten geven het karakter.

Douche_cultuur_KWC

KWC_ELY_handdouche