Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

Douchepaneel Fantini Acquapura

Douchepaneel Fantini Acquapura


Welkom in de wereld van Fantini!

In het programma van Fantini is het Acquapura inbouw douchepaneel opgenomen. Dit douchepaneel is uitgerust met een thermostatische mengkraan en gekleurde LED verlichting voor de bediening van onder meer de handdouche (witte LED), de frontjets (groene LED) en de waterval (blauwe LED). Licht wordt getransformeerd in water. Verkrijgbaar in diverse kleuren, en in een vrijstaand en een wandmodel. Het design is van Franco Sargiani.

fantini_acquapura_douchepaneel_5

Fantini is een Italiaanse kranenfabriek en opereert uitsluitend op het hoogste designniveau, tegen een zeer scherpe prijs-kwaliteitverhouding. Het programma omvat verschillende series kranen en accessoires voor badkamer en keuken.

fantini_acquapura_douchepaneel_4

Naast dit programma is er ook het AboutWater concept. AboutWater is een samenwerking tussen Fantini en Boffi, gebaseerd op het creëren van een nieuwe collectie kranen met een modern en elegant design. Meer informatie is te vinden op www.aboutwater.it.
Fantini wordt in Nederland exclusief geïmporteerd door Burgmans Sanitair BV, en rechtstreeks aan de dealers geleverd. Kijk voor meer informatie op www.fantini.nl of stuur een email naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Tot ziens in de wereld van Fantini!

fantini_acquapura_douchepaneel_2

fantini_acquapura_douchepaneel_1

Fantini documentatie