Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

Een virtueel douche in je badkamer

Een virtueel douche in je badkamer

Voor het realiseren van een droombadkamer is een goede en doordachte planning nodig. Naast de keuken is de badkamer één van de meest complexe ruimtes in huis: tegels, keramiek, kranen, elektra- en waterinstallaties; het overzicht is al gauw zoek. Omdat het plannen van de badkamer ook een leuke bezigheid is, biedt badkamerspecialist Hansgrohe de Hansgrohe@home app. De app, die beschikbaar is voor iPad, iPhone en Android smartphones, toont inrichtingsoplossingen in de virtuele badkamer.

Douchewensen virtueel in de badkamer plaatsen
De app functioneert heel eenvoudig: de gebruiker maakt een foto van de bestaande wastafel of douche en verwijdert door middel van vegen over het scherm de bestaande kraan of douche. Dan kiest hij uit het actuele Hansgrohe assortiment kranen en douches zijn favoriete product en plaatst deze virtueel op de gewenste plek. Ook bij het bezoeken van showrooms is Hansgrohe@home handig. In een badkameropstelling kan men eenvoudig testen bij welke wastafel de gewenste kraan of in welke douchecabine die ene douche-oplossing het beste past. Tevens biedt de app informatie over de producten en doorlinks naar Facebook en Twitter om de droombadkamer met anderen te kunnen delen. Extra pluspunt: via het geïntegreerde Dealerzoeksysteem ontvangt men een lijst van badkamerspecialisten in de buurt, die ook op een kaart getoond worden.

90.000 Downloads
De app Hansgrohe@Home 3.0 is kosteloos in 13 talen via de Android-Marketplace van Google Play verkrijgbaar en kan in de iTunes-Store gedownload worden via ttp://itunes.de/app/hansgrohehome. De uitgebreide gebruiksvoorwaarden van de Hansgrohe app staan vermeld onder de link "Info". De badkamer plannings-app is al ruim 90.000 keer gedownload, vooral door iPhone-gebruikers. De grotere iPad is echter aan een opmars bezig, hierop laten de virtuele badkameroplossingen een nog betere indruk achter.

hansgroheAthome_start

HansgroheAthome_iPad_iPhone

HansgroheAthome

Hansgrohe documentatie