Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

Venlo thermostaatkranen Easy II maximale veiligheid

Venlo thermostaatkranen Easy II maximale veiligheid
Venlo introduceert de nieuwe generatie Easy II thermostaten. Net zoals bij de vorige versie ligt de focus bij de Easy II thermostaten met name op het gebruiksgemak, veiligheid en duurzaamheid.

 

 

Strakke  vormgeving

Op basis van het bestaande succes zijn er een groot aantal aanpassingen doorgevoerd. De grepen en bodies van het hele assortiment zijn strak vormgegeven. Alle staande wastafel- en keukenthermostaten zijn voorzien van moderne uitlopen en tevens is de uitloopbevestiging vernieuwd. Daarnaast zijn alle grepen voorzien van een pen waardoor het gebruik voor zowel kinderen en ouderen vereenvoudigd wordt.

 

Waterbesparing

Alle thermostaten hebben in de volumeknop een ECO-stop functie waardoor men tot 50% waterbesparing kan realiseren.
De gehele Easy II serie is voorzien van een temperatuurblokkering bij 40°C. Afhankelijk van de wensen van de gebruiker kan de temperatuurblokkering aangepast worden. Ook bij de Easy II wastafel- en keuken­thermostaten worden de temperatuur en volume met twee onafhankelijke grepen bediend. Dit heeft als voordeel dat de temperatuur apart ingesteld kan worden. Bij veel toepassingen kan de temperatuur dus gewoon op koud blijven staan waardoor de Easy thermostaten de mogelijkheid bieden om extra energie te besparen.

 

Venlo douchethermostaatkraan

Veiligheid

Totale veiligheid bij het douchen. De douchethermostaat van Easy is gebaseerd op dezelfde techniek als de Venlo Nimbus thermostaten. Deze nieuwe thermostaatkranen zijn voorzien van een speciaal ontwerp waarbij de buitenzijde van de thermostaathuis niet in contact komt met het binnenwerk waar het water doorheen loopt. Deze Cool Body technologie zorgt voor een maximale veiligheid en comfort.

 

100% Isolatie

Dit nieuwe ontwerp biedt u een 100% isolatie van het kraanhuis. Dus een uiterst veilige oplossing. Bewezen door de resultaten van een thermografietest (zie afbeelding). Nergens hete plaatsen op het kraanhuis van de Venlo Easy II douchethermostaat.

Kortom nooit meer verbranden aan een te hete kraan. Vooral voor kinderen en ouderen een veilig gevoel.