Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

Senini Stone antiek en patinato marmer

Senini Stone antiek en patinato marmer
Perfecte kwaliteit en het voldoen aan de behoeften van de klant behoren tot de doelstellingen van Senini Stone die, met aandacht voor de eeuwenoude verwerkingsmethoden, gebruik maakt van innovatieve technologieen voor het verwerken van de blokken uit de steengroeve. De zorgvuldige selectie en productiemethode garandeert niet alleen de beoogde kwaliteit maar vergroot ook de natuurlijke uitstraling van de steen zodat men voor millennia gefascineerd blijft door haar schoonheid.

De Patinato afwerking van Senini Stone.

Oude vloeren, gepolijst door de tijd en het voortdurende gebruik, worden door de oppervlakte te polijsten en te borstelen gereproduceerd. De oppervlakte van de tegel is licht golvend maar benadrukt de natuurlijke nerf van de steen en creeert een doorlopend glanzend effect. De Patinato afgewerkte natuursteen van Senini Stone is ook leverbaar in grote maten en daarmee een elegante oplossing voor ieder interieur.

Senini Stone lambrisering.

Senini_Stone_lambrizering

Geeft een combinatie van hoge esthetiek met functionaliteit door de flexibele samenstellingsmogelijkheden van panelen, plinten en randafwerkingen. De gepolijste lambriseringen vormen een unieke wandbekleding voor het interieur met een elegante eenvoud en een originele stijl. Een teken van tijdloze klasse en verfijning waarbij het gepolijste marmer volledig tot zijn recht komt.