Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

Tips van de loodgieter Antwerpen om badkamertegels in de uitverkoop te kopen

Tips van de loodgieter Antwerpen om badkamertegels in de uitverkoop te kopen

Badkamertegels zijn één van de duurste onderdelen van een badkamerinterieur. Wanneer je een badkamerverbouwing aan het plannen bent dan zal een groot deel van het beschikbare budget aan de tegels besteed moeten worden. Dit gaat ten koste van andere dingen die je graag voor je badkamer zou willen kopen. Je moet hierdoor bijvoorbeeld genoegen nemen met een minder luxe douche of badkuip dan je eigenlijk zou willen. Veel mensen zouden daarom manieren willen weten hoe zij kunnen besparen op de tegels voor een badkamer. Een goede manier om dit te doen is om badkamertegels in de uitverkoop te kopen. Bouwmarkten en andere bedrijven hebben namelijk regelmatig acties en reclames waarbij je tegels voor een sterk gereduceerde prijs kunt kopen. De loodgieter Antwerpen meldt echter dat je wel op enkele dingen moet letten wanneer je dit van plan bent. In dit artikel deelt de vakman daarom enkele tips om badkamertegels in de uitverkoop te kopen.

Weet welke badkamertegels geschikt zijn

Een nadeel van badkamertegels in de uitverkoop kopen is dat deze vaak niet gemakkelijk geruild kunnen worden. De actie loopt namelijk in de meeste gevallen maar voor een beperkte periode. Het is daarom belangrijk dat je goed weet welke tegels geschikt zijn voor jouw badkamer. Zo moet je bijvoorbeeld weten wat de voor- en nadelen zijn van de verschillende materialen waarvan de tegels gemaakt zijn. Ook moet je van tevoren nadenken welke tegels bij de rest van het interieur van de badkamer passen voordat je tot koop overgaat. Door deze beslissingen eerst goed te overwegen voorkom je dat je te enthousiast raakt van een bepaalde uitverkoop en de verkeerde tegels koopt. Wanneer je namelijk badkamertegels koopt waarvan later blijkt dat je deze niet kunt gebruiken dan bespaar je hier natuurlijk helemaal geen geld mee.

Problemen van tegels in de uitverkoop

Bouwmarkten hebben een uitverkoop van tegels om verschillende redenen. Zo kan het bijvoorbeeld dat het bedrijf de tegels in grote aantallen goedkoop in kan kopen. Door deze vervolgens goedkoop aan te bieden lokken zij mensen naar de winkel in de hoop dat zij meer dingen kopen. Een andere reden voor een uitverkoop kan echter ook zijn dat de bouwmarkt van een voorraad tegels af probeert te komen die te lang in het magazijn liggen. Wanneer dit het geval is dan zijn dit meestal tegels die nadien niet meer bijbesteld zullen worden. Voor dit soort reclames is het belangrijk dat je meer tegels koopt dan je daadwerkelijk nodig hebt voor de badkamer. Mocht een tegel later kapotgaan dan heb je nog altijd reservetegels om deze te vervangen. Bij de winkel is de kans namelijk groot dat je deze niet meer bij kunt bestellen. Het is daarom ook een goed idee volgens de loodgieter Antwerpen om bij de winkel te vragen waarom de tegels in de uitverkoop zijn.