Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

Een parkeergarage wordt wellness

Een parkeergarage wordt wellness


Lithos Design heeft bijgedragen aan de voltooiing van het project Golden Mile, een exclusieve spa in het hart van Moskou.

De nieuwe spa-faciliteiten bevinden zich op de begane grond en in de kelder van het Park Palace, een luxe wooncomplex in de buurt van het Rode Plein en bestrijkt een oppervlakte van 4.500 m2. De voormalige parkeergarage huisvest nu twee particuliere spa baden, een zwembad met uitgebreide whirlpool faciliteiten, een royale wellness-zone, een fitnessruimte, twee kinderspeelplaatsen, een lounge bar met restaurant, een kapper en medische voorzieningen.

Het bijzondere natuursteen van Lithos Design, de opvallende oppervlakte bewerkingen en de voortreffelijke wijze waarop dit bedrijf de kenmerken van Made in Italy vertegenwoordigt maakten Lithos Design de meest geschikte partner voor dit project. Twee van haar natuursteen collecties van gevelbekleding, Lembo en Seta. Werden voor dit project geselecteerd. Lembo bedekt de gehele achterwand van het zwembad, waar het fungeert als de achtergrond voor het grote Golden Mile logo terwijl Seta de whirlpool area's decoreert.

LithosDesign_GoldenMile_4

LithosDesign_Lembo

LithosDesign_Seta_1