Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

Badkamertrends van Cleopatra voor 2017

Badkamertrends van Cleopatra voor 2017

Stylingbureau Kamer 465 maakt ieder jaar voor Cleopatra de aankomende badkamer- en interieurtrends inzichtelijk. Vooruitlopend op het aankomende jaar 2017 heeft dat geresulteerd in het fotograferen van een aantal nieuwe trends om de trendgevoelige bewoners, met verbouwvoornemens, van inspiratie te voorzien. De lijn die in iedere trend terugkeert is de vaststelling dat met de nieuwe tinten en kleurcombinaties de badruimte weer tot leven is gekomen.

Kamer 465 inspireert
De styliste van Kamer 465 verklaart de verschillende thema's: Indigo Lines, Floral Grounds en Shimmer. 'Floral Grounds' is gebaseerd op de aardse tinten en bezit een vrouwelijke touch met als basis de eeuwenoude gebruiken uit de Hammam. In dit thema zijn marmer en koper de voornaamste materialen en tinten. Meer mannelijk is het thema 'Indigo Lines' dat energie uitstraalt door de combinatie met de bezielende en zeer populaire Indigo kleurtechniek. Wat grovere materialen maar met rechte lijnen die een strakke weergave nastreven. Meer natuurlijke vormen en uitstraling ontstaat met 'Shimmer' door de schittering van natuurlijke materialen. Met pastelkleuren, marmer en ook glas wordt dit effect nagestreefd.

De fotoshoot levert een aantal fraaie combinaties op waarop de consument zijn ontdekkingsreis naar zijn eigen favoriete badkamer kan inspireren. Van belang blijft het gebruik van tot de verbeelding sprekende tinten en (natuurlijke) materialen. Ook de herontdekte technieken tot het bekleden en decoreren van wanden of het handmatig produceren van tegels lijken weer in het middelpunt te komen.

badkamer-flower-grounds

badkamer-shimmer-trend

badkamer-Indigo