Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

Complete badkamer aanbieding

Complete badkamer aanbieding

De badkamer van de maand is deze keer ook, als complete badkamer aanbieding, in een 3D uitvoering met 360° view te zien in de online badkamershowroom van Sani-bouw.nl. Het voordeel van de online showroom is dat u een goed beeld krijgt van de inrichting van deze badkamer en de daarbij gebruikte materialen zoals het badkamermeubel, de glazen inloopdouchewand en het toilet. In dit ontwerp zijn de afmetingen van de badkamer 180x300cm maar de materialen zijn dusdanig flexibel toepasbaar dat ook een badkamer met andere (kleinere) afmetingen prima hiermee in te richten is. Dat maakt deze badkamer zeer waarschijnlijk ook toepasbaar voor de vernieuwing van uw eigen badkamer, en dat komt goed uit omdat deze complete badkamer nu als messcherpe aanbieding te bestellen is in de Sani-bouw webshop.

Sani-bouw heeft bijna 80 vestigingen die door heel Nederland verspreid installatiewerkzaamheden voor u kunnen uitvoeren. Lokale vakmensen die niet alleen uw complete badkamer of WC kunnen renoveren maar ook iedere aankoop uit de webshop voor u kunnen monteren. Een losse kraan plaatsen, een badkamermeubel ophangen of uw badkamer opnieuw kitten, u zegt het maar. Ook voor het installeren van deze complete badkamer aanbieding voorzien zij u desgewenst graag van een vrijblijvende offerte. Een installatieofferte kunt u direct vanaf de sani-bouw website, op de bedrijfspagina van de lokale vakman bij u om de hoek, aanvragen.
Deze badkameraanbieding als badkamerontwerp in 3D bekijken of direct naar het winkeloverzicht? Is deze complete badkameraanbieding niet geheel uw smaak, neemt u dan een kijkje in de online badkamershowroom voor de andere badkamer ideeën.

Deze complete badkamer aanbieding omvat de volgende artikelen:

Badkamer_aanbieding_sani-bouw

Badkamer-aanbieding-inloopdouche

Badkamer-aanbieding-badkamermeubel-IB-Eli-cremona