Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

Is het tijd voor een nieuwe badkamer?

Is het tijd voor een nieuwe badkamer?

De badkamer is een van de meest essentiële ruimtes binnen uw woning, mede omdat u zich hier dagelijks zal bevinden. Denk bijvoorbeeld aan de lekkere warme douche in de ochtend, een warm bad na een lange dag werken of een avondje sporten, enzovoorts. Veel woningbezitters besteden echter nauwelijks aandacht aan het interieur van een badkamer, waardoor de badkamer enigszins 'vloekt' bij de rest van uw woning. Vergelijk de inrichting van uw woonkamer bijvoorbeeld eens met het interieur van de badkamer, komt dit overeen qua stijl? Een klassieke badkamer past bijvoorbeeld niet bij een moderne woonkamer, of andersom.

Een loodgieter kan u helpen bij het herinrichten van uw huidige badkamer of het inrichten van een geheel nieuwe badkamer. Denk aan werkzaamheden als het leggen van leidingen, het verleggen van de afvoer, sanitair installeren en het plaatsen van bijvoorbeeld de gootsteen voor een kraan. Het is aan te raden om dergelijke werkzaamheden door een erkende loodgieter uit te laten voeren om lekkages te voorkomen. U moet er immers niet aan denken, dat u kort na het vernieuwen van uw badkamer al te maken krijgt met lekkages of verstoppingen.

De badkamer een nieuwe inrichting geven


Voorzie uw badkamer van een nieuwe inrichting, door bijvoorbeeld bestaande elementen te verplaatsen of geheel nieuwe elementen te installeren. Waar u momenteel de douche heeft, kunt u ook een gootsteen of toilet laten installeren. Op de plek van het toilet zet u dan bijvoorbeeld een douche of bad! Door de bestaande elementen van een badkamer een nieuwe plek te geven, kunt u de badkamer een geheel nieuwe look geven. Niet alleen is het verplaatsen van badkamerelementen relatief eenvoudig, ook is dit de meest goedkope oplossing.

Wilt u het grootser aanpakken? Kies dan voor het installeren van nieuwe elementen, die passen bij de stijl van uw woning. Denk hierbij aan modern toilet, in plaats van de klassieke variant die u momenteel heeft. Of kies voor een losse douche met een los bad, in plaats van de combinatie die u nu wellicht gebruikt in uw badkamer. Een loodgieter kan u van een passend advies voorzien over de mogelijkheden om uw badkamer te vernieuwen.