Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

Briljant geluid in de badkamer

Briljant geluid in de badkamer


Muziek heeft grote invloed op onze stemming. Muziek ontspant en stimuleert ons, en geeft gewoonweg een goed gevoel. Met een volledig nieuw Soundsysteem brengt Duravit een geluidskwaliteit naar de badkamer die kan concurreren met de beste audiosystemen voor de woonkamer of auto. Een briljante klank die speciaal is ontwikkeld voor de akoestische omstandigheden in de badkamer, waar veelal harde, geluidreflecterende materialen zijn toegepast.

De muziek wordt draadloos gestreamd door elk apparaat dat Bluetooth ondersteunt, zoals smartphones, tablet-pc's, iPad of iPhone. Het apparaat wordt slechts éénmaal en op eenvoudige wijze met het Duravit Soundsysteem gekoppeld, waarna de verbinding vastligt en steeds automatisch wordt gemaakt. Voor extra comfort wordt het Soundsysteem aangestuurd met de standaard interface van het apparaat, zodat iedereen het moeiteloos kan bedienen. In totaal kunnen tot acht gebruikers zich op het systeem aanmelden, zodat elk familielid steeds van zijn of haar eigen muziek kan genieten. Bovendien is het Duravit Soundsysteem dankzij de duidelijke wachtwoordcontrole ook geschikt is voor de projectsector, en zorgt het ook in de hotelbadkamer voor extra sfeer.

De technische onderdelen van het systeem zijn geïntegreerd achter een elegant paneel in de spiegelkast. De module omvat een hoogwaardig 2.1 systeem met een nominaal uitgangsvermogen van 35 Watt, twee gepatenteerde 5 Watt flat-drive speakers en een extra 25 Watt actief subwoofer systeem met passieve radiator. Ondanks de compacte vorm en het geringe gewicht blinken de componenten uit door hun akoestische eigenschappen en zorgen ze voor een aangename, surround-sound luisterervaring. Alle technische onderdelen zijn tot in detail van de hoogste kwaliteit. Een waterproof en vochtbestendig akoestisch textiel beschermt het Duravit Soundsysteem tegen spatwater. Tegelijkertijd biedt deze stof optimale akoestische doorlaatbaarheid – voor een helder, ruimtevullend audio geluid.

Het Duravit Soundsysteem kan optioneel worden geïntegreerd in alle spiegelkasten met LED-technologie uit de series Happy D.2, X-Large en Delos. Het kan onafhankelijk van de verlichting worden bediend en er is geen extra aan/uit-knop nodig. Met minder dan 0,5 Watt is het stand-by gebruik lager dan de ecodesign-richtlijnen van
de EU-Commissie die per 2013 in werking treden.
   
Duitsland: Duravit AG
Werderstraße 36
D-78132 Hornberg
Tel: +49 7833 70-0
info@duravit.de  -  www.duravit.de
Nederland: Duravit Nederland B.V.
Ruwekampweg 2
5222 AT ’s-Hertogenbosch
Tel: 073 6131970 - Fax: 073 6100983
info@nl.duravit.com  -  www.duravit.nl

 

Duravit documentatie