Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

Duravit Happy D.2

Duravit Happy D.2

Gereduceerd, architectonisch design wordt steeds populairder in de badkamer, geen wonder want het is modern en tijdloos. Dat hier ook een plek is voor zachte lijnen toont Duravit met de complete badkamerserie Happy D.2 van Sieger Design. De serie, die de succesvolle serie Happy D opvolgt, presenteert zich vrouwelijk en chique. Het onverwisselbare karakter is nog fijner en helderder geïnterpreteerd: Happy D.2 brengt een zachte, vrouwelijke vormgeving in de badkamer en combineert deze met praktische functionaliteit en technische highlights.

Verbindend en karakteristiek designkenmerk van de complete badkamerserie is de steeds aanwezige geometrische basisvorm alsook de pregnante, minimale rand van de baden en de wastafels. Met een symmetrische basisvorm bieden ze een royale binnenmaat die door een zeer fijne rand wordt omsloten. Een spannend contrast tot de zachte, vrouwelijke vormgeving van de keramiek schept de in hoogte verstelbare chromen console. In totaal is er keuze uit twaalf wastafels en dertien badvarianten. Bij de baden zorgt de zachte overgang van de badrand naar binnen en de comfortabele ligpositie door de optimale schuining van het bad voor relaxcomfort. Optioneel kunnen verschillende whirlsystemen worden geïntegreerd die een weldadige massage realiseren en ontspannend werken.

De zachte, vrouwelijke vormgeving van Happy D.2 komt ook volledig tot haar recht bij de meubels. De decor oppervlakken hebben een hoogwaardige uitstraling dankzij de dieptestructuur die een natuurlijke look creëren. De houten consoles van de serie presenteren zich supervlak met een aan de voorzijde zichtbare kant van 12 mm. Hierbij passend is een filigraan wandboard in variabele breedte.
Passend bij de spiegelkasten heeft Duravit optioneel een soundsysteem ontwikkeld. Dit biedt een uitstekende geluidbelevenis en is speciaal op de situatie in de badkamer afgestemd. Muziekstreaming en -besturing functioneren gemakkelijk via alle Bluetooth geschikte apparaten. Dankzij de duidelijke bediening is dit soundsysteem ook geschikt voor projecten.

De succesvolle Duravit serie Happy D. van Sieger Design heeft bij de introductie in 1998 een unieke archetype gedefinieerd die zich kenmerkte door eenvoud en helderheid. De tijdloze, architectonische vorm in verbinding met praktische functionaliteit verzekerde deze Design Icoon een vaste plek in de Duravit portfolio. In 2013 formuleert Happy D.2 de klassieker opnieuw en toekomstgericht.

Happy_D2_wastafel_met_frame

Happy_D2_opzetwastafel

Happy_D2_wandcloset

Happy_D2_ligbad
   
Duitsland: Duravit AG
Werderstraße 36
D-78132 Hornberg
Tel: +49 7833 70-0
info@duravit.de  -  www.duravit.de
Nederland: Duravit Nederland B.V.
Ruwekampweg 2
5222 AT ’s-Hertogenbosch
Tel: 073 6131970 - Fax: 073 6100983
info@nl.duravit.com  -  www.duravit.nl

 

Duravit documentatie