Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

Ultiem vakantiegevoel met Outdoor Pools

Ultiem vakantiegevoel met Outdoor Pools

Geen drukte, geen toeristen, geen stress. Alleen de absolute rust en het rustgevende, borrelende geluid van het water. Zo voelt vakantie aan. Duravit verhuist het badplezier van de badkamer naar de tuin. Hiervoor ontwikkelde zij weersbestendige baden en pools geschikt voor onder de blote hemel.

Outdoor-Pools van Duravit zoals Blue Moon en Sundeck zijn tot in het kleinste detail doordacht: pas bij het openen van het opklapbare rustdek ontpopt zich Sundeck als vrijstaande Pool met comfortabele finesses. Samengevouwen dient deze afdekking als gemakkelijke hoofdsteun en uitgevouwen ontstaat een ligbed. Zo verleent Sundeck iedere tuin een lounge karakter à la middellandse zee.

Als designobject valt Blue Moon op door zijn contrasten. Het ronde bad wordt door een elegante, vierkante body perfect omkleed. Met een diepte van 56 cm biedt de pool ook voor grote mensen comfort. In een handomdraai verandert Blue Moon in een royaal ligbed en past door zijn natuurlijke houten look perfect in zijn omgeving. De geïntegreerde LED verlichting zorgt voor sfeer in het donker.

Verschillende whirlsystemen garanderen bij Blue Moon en Sundeck een grote veelvoud aan massage effecten, van gerichte ontspanning van de spieren tot en met een relax bad. Zelfs als de temperaturen afkoelen, biedt de verwarmingsfunctie weldadige warmte in het water. Zo kan men het hele jaar door thuis genieten van zo’n luxe bad.

   
Duitsland: Duravit AG
Werderstraße 36
D-78132 Hornberg
Tel: +49 7833 70-0
info@duravit.de  -  www.duravit.de
Nederland: Duravit Nederland B.V.
Ruwekampweg 2
5222 AT ’s-Hertogenbosch
Tel: 073 6131970 - Fax: 073 6100983
info@nl.duravit.com  -  www.duravit.nl

 

Duravit documentatie