Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

Zweedse winter magie

Zweedse winter magie

Sneeuw zover het oog kan zien, witte bergtoppen en dennenbomen. Skiën, snowboarden of een lange wandeling door de koude, winterse bergen waar je adem direct voor je in de lucht blijft hangen. De pure opwinding van het leven op meer dan 700 meter boven de zeespiegel. En dan weer terug in de warmte - waar je jezelf in een dikke vacht kunt wikkelen of ontspannen in het zwembad. Iedereen die tijd doorbrengt in de Copperhill Mountain Lodge heeft een magische, winterse ervaring.

Copperhill_Mountain_Lodge_11_-Jonas_Kullmann


Architect Peter Bohlin schiep de lodge resort op de top van Mount Förberget in Jämtland, in het afgelegen landschap van Noord-Zweden. Copperhill maakt deel uit van de Choice Hotels Scandinavia en is lid van de Design Hotels. Alle meubels weerspiegelen verbondenheid met de natuur: bont tapijten, licht en warm hout in ruime kamers die zijn ingericht met takken en dennenappels. In de lobby lijken de dennen zelfs in de schoorsteenmantel te groeien.

Copperhill_Mountain_Lodge_5_-Jonas_Kullmann


De winters zijn lang en koud in Zweden, en gezellige warmte en licht spelen een belangrijke rol in het resort: een open vuur brandt in de lobby, de gangen zijn verlicht met lampen en kaarsen, terwijl comfortabele fauteuils met dekens gasten uitnodigen om de tijd te verdrijven. Het ontwerp van Duravit werd geselecteerd voor de en-suite badkamers met Bacino wastafels terwijl de toiletten zijn voorzien van Duraplus sanitar.

Copperhill_Mountain_Lodge_3_-Jonas_Kullmann


De ruime wellness-centrum beschikt over een Blue Moon bad, die ideaal is voor het opwarmen en ontspannen. Verschillende whirlsystemen in het bad zorgen voor een grote verscheidenheid aan massage effecten, variërend van gerichte spierontspanning tot een verkwikkende bad. Dit is de ideale manier om te ontspannen na de wintersport of een koude wandeling.

Copperhill_Mountain_Lodge_8_-Jonas_Kullmann


Een andere unieke eigenschap is "The Villa", een exclusieve, prive accommodatie, direct naast het bergresort gelegen. Aan de buitenkant een groot houten huis, aan de binnenkant alles over design. De moderne architectuur in de kamers is het werk van interieurarchitect Anemone Wille Våge. De badkamers zijn ingericht met Duravit 2nd Floor sanitair, meubels en een ligbad. Dit exclusieve houten huis deelt dezelfde filosofie als het gehele resort, waar warmte, licht en verbondenheid met de natuur een belangrijk onderdeel van uitmaken.

Copperhill_Mountain_Lodge_The_Villa_2_-Jonas_Kullmann
   
Duitsland: Duravit AG
Werderstraße 36
D-78132 Hornberg
Tel: +49 7833 70-0
info@duravit.de  -  www.duravit.de
Nederland: Duravit Nederland B.V.
Ruwekampweg 2
5222 AT ’s-Hertogenbosch
Tel: 073 6131970 - Fax: 073 6100983
info@nl.duravit.com  -  www.duravit.nl

 

Duravit documentatie