Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

Ideal Standard Ventuno

Ideal Standard Ventuno
Ventuno, ontworpen door de Italiaanse gelauwerde Franco Bertoli, staat voor een eigentijds maar tijdloos design en blijft trouw aan de kernwaarden van het merk Ideal Standard: design, innovatie en functionaliteit. De onzichtbare bevestigingen van het wandcloset en -bidet benadrukken de puurheid van het design. Dit wordt verder versterkt door de creatie van lange, ononderbroken lijnen en zachte oppervlakken die tevens het schoonmaken vereenvoudigen.

Een andere innovatie is het click & lift systeem: hierdoor kan de closetzitting en -deksel heel gemakkelijk losgeklikt worden, wat voor een maximale hygiëne en onderhoudscomfort zorgt. De optie voor een ‘slow closing’ zitting en -deksel zorgt voor een zachte sluiting, geen lawaai of gekneusde vingers.

De Ideal Standard Ventuno collectie biedt wastafels in vier afmetingen, te weten een dubbele wastafel van 130 cm en enkele wastafels van 100, 80 of 70 cm. Deze meubelwastafels kunnen perfect gecombineerd worden met de nieuwe meubellijn Step.
Daarnaast is er een wandcloset en wandbidet. De Ventuno serie sluit naadloos aan op andere Ideal Standard producten zoals kranen van Active of douchekoppen van Senses. Deze hebben ook een strak design met afgeronde hoeken.
   
Europe: Ideal Standardwww.idealstandard.com
Nederland: Ideal Standard Nederland B.V.
L.J. Costerstraat 30
5916 PS Venlo
Tel: 077 355 0808 - Fax: 077 354 4510
idealstandard.nl@idealstandard.com - www.idealstandard.nl

Ideal Standard documentatie